2777
2789
عنوان

این عروسیه یا زندان😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4917 بازدید | 196 پست

خداروشکر سمت ما هنوز از این ادعاها مد نشده ، شاید چون پایین شهر می‌نشینیم هنوز صفای قدیم رو داریم

هیچکس هیچی مشخص نمیکنه ، فقط دعوت می‌کنه ، همین

همه با بچه ها میریم، هرچی داریم می‌پوشیم

و خوش میگذرونیم

الهم عجل لولیک الفرج
ولی اصلا یه چیز بدیهیه از قدیم که ملت تو عروسی بقیه سفید نمیپوشنتاکید بهش مسخرست مگه اینکه فامیلاشون ...

اخه راجب سیاهم همین نظر هست که سیاه برای عزاداریه و شکون نداره پوشیدنش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه هنوزم عروسی میگیرن ملت

والا ما آخرین عروسی که رفتیم 4 سال پیش بود، اونم عروسی خودم بود😁

اینقدر نرفتیم یادمون رفته، فقط تو نی نی سایت می بینم میگن عروسی فامیل دور دعوتیم

یکی دو تا عروسی هم همون نزدیک عروسی خودمون بود که رفتن رستوران بدون لباس و اینا، دعوتم نشدیم😂😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
خداروشکر سمت ما هنوز از این ادعاها مد نشده ، شاید چون پایین شهر می‌نشینیم هنوز صفای قدیم رو داریمهیچ ...

خوش به حالتون ماهم اینجوری بودیم نمیدونم چرا اینطور شد یه بار یه عروسی رفتم فقط رقص عروس و خواهرش و خواهرشوهر و اینا نوبتی بود

ولی اصلا یه چیز بدیهیه از قدیم که ملت تو عروسی بقیه سفید نمیپوشنتاکید بهش مسخرست مگه اینکه فامیلاشون ...

اولا ک درست صحبت کن شأن خودت برات مهم نیس شأن طرف مقابلتو حفظ کن

دوما من فقططططط توو نی نی سایت این حرفارو شنیدم 

اولا ک درست صحبت کن شأن خودت برات مهم نیس شأن طرف مقابلتو حفظ کندوما من فقططططط توو نی نی سایت این ح ...

حالا چرا به تو برمیخوره؟  مگه تو عروسی یکی دیگه لباس پفی سفید میپوشی؟

خب آدمی که اینجوری باشه واقعا شعورش در حد گاوه

من اینک میگن لباس سفید نپوشین و درک نمیکنمآخه عروس با اون میکاپ و تاج و شنیون و تور کی شبیه ش میشه؟ل ...

دقیقا عروس کامل وسط میدرخشه مگر اینکه یکی عینا همون لباسو بپوشه یعنی هیچکس شبیه نیست توی قسمت آقایون مگه کسی دوماد اشتباه میگیره

حالا چرا به تو برمیخوره؟ مگه تو عروسی یکی دیگه لباس پفی سفید میپوشی؟خب آدمی که اینجوری باشه واقعا ش ...

چون پست منو ریپلای کردی و دقیقا مخالف حرف منو زدی

با بی شعوریت تنهات میزارم🚶