2777
2789
عنوان

این عروسیه یا زندان😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 196 پست
حالا بچه هیچیتو یه عروسی فامیل نسبتا دور نوشته بودن بانو و اقا یه همچین چیزیحالا من ۱۹ سالمه😶🤣🤣🤣 ...

😂😂نه آخه میدونی ممکنه بری بادکنارو بترکونی

جدی چرا

من اینک میگن لباس سفید نپوشین و درک نمیکنمآخه عروس با اون میکاپ و تاج و شنیون و تور کی شبیه ش میشه؟ل ...

لباس پفی سفید بده

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اینک میگن لباس سفید نپوشین و درک نمیکنمآخه عروس با اون میکاپ و تاج و شنیون و تور کی شبیه ش میشه؟ل ...

ولی اصلا یه چیز بدیهیه از قدیم که ملت تو عروسی بقیه سفید نمیپوشن

تاکید بهش مسخرست مگه اینکه فامیلاشون گاو باشن

دقیقا خود ماهم بچه بودیم دیگه ولی بیشتر عروسی‌های که رفتیم همون دورس الان انگار میری فقط رقص تمرین ک ...

باید ی کاری کنن خوش بگذره ب مهمون

خسلی از دخترا تو همین عروسیا مدقع رقصیدن خاستگار براشون پیدا میشه

مهمونا باید راحت باشن. برن بیان خوش باشن

فیلم سینمایی درست نمیکنن ک همه چی سر جای خودش مرتب منظم باشه

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

هفته پیش رفتیم ی عروسی دقیقا اینقدر گفت عروس فلان چالشو داره بشینید عروس فلان برنامه رو داره قشنگ چند نفر اون وسط بودن بقیه نقش تماشاچی یعنی اینقدر بدم اومد گفتم حیف پول لباس و هزینه که کردم

این که جلوی در تالار چند میلیون تومن بگیرن از هر مهمون خیلی بدهیکی میگفت همچین چیزی دیده

والا ماهم دارین باید کم کم دو تومن بدیم جلو در ورودی بعد اگه نرین باید یکیو بفرستی بده

منم درک نمیکنم یکی لباس سفید بپوشه چرا عروس ناراحت میشه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

اره من دیدم مهمونا رفتن تو پیست رقص 

بلندگو اعلام میکرد فقططططط خونواده عروس دوماد بقیه سرجاشون میتونن دست بزنن

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

باید ی کاری کنن خوش بگذره ب مهمونخسلی از دخترا تو همین عروسیا مدقع رقصیدن خاستگار براشون پیدا میشهمه ...

چطوری میتونن ۵۰۰ تا مهمونی کنترل کنن یا علاف کنن طرف با کلی ذوق لباس می‌خره آرایش میکنع

مداام بلندگو اعلام میکرد بچه هارو کنترل کنین

سرجاتون بشینید

فیلم بردارا رو اذیت نکنید

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

بعضی مادرا بیعار و بی خیالن.بچه رو ول میدن وسط پیست...عروسی دختر عموم ,خواهرشوهرش با لباس سفید پف پفی وسط تالار بود‌.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎