2777
2789
عنوان

این عروسیه یا زندان😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4914 بازدید | 196 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه لباس عروس خیلی مشخصه وسط جمع واقعا شبیه تو عروسی نیست حالا سفیدم بپوشه کسی اونی که سفید پوشیدرو ...

نه واقعا زشته لباس سفید بپوشی عروس باید تک باشه این حتی تو اروپا هم هست ربطی به خاورمیانه نداره 

یادمه بچه بود عروسی عمم بود 

خاهر شوهرش لباس پفکی کوتاه سفید پوشیده بود که از پشت جای کمر تا پایین یکم از مچ پا طولش بیشتر. یه تور سفید اویز بود 😂😂

کل مهمونا میگفتن چرا پوشیده 

ببين همه كه مثل زنداييه شما نيستن مگه نديدي مادر بيخيالي كه بچش و ول ميكنه زير دست و پا يه بار تو هم ...

میگم که این به شعور ربط داره ولی خب خودتون بزارین جای زندایی من بچش هیچ آسیبی نداره بعد میگن بچه نیار بچشون کجا بزاره؟مجبوره خودشم نیاد خودشم نیاد مجبوره چون دعوت شده هدیرو بده 

شما لباس سفید بپشوش شنیون بکن تاج هم بزار بچتم ببر ولش کن اون وسط تر بزنه تو مراسم و فیلم عروس مگه ک ...

عزیز حالا کی گفته من بچه دارم و قراره تاج بزارم؟من میگم یه شبه نه به خودشون زهرمار کنن شبو نه میهمان حالا یکی اعصاب اضافه داره بشینه به دستبندی که مهمون تو دستشه فکر کنه 

عزیز حالا کی گفته من بچه دارم و قراره تاج بزارم؟من میگم یه شبه نه به خودشون زهرمار کنن شبو نه میهمان ...

برای عروس داماد اون یک شب چندین بار قرار نیست تکرار بشه ولی برای همه عروسی تکرار میشه حداقل عروسی چندین نفر میرن تو عمرشون قرار نیست با از قصد سفید پوشیدن ولو کردن بچه اون وسط  ، یک شب اصلی و مهم اون  زوج رو خراب کنیم  ،اون زوج هم معمولا فامیل هاشونو میشناسن که اون فامیل از بچش‌ مراقبت نمیکنه نمیتونه سرپرست خوبی باشه برای بچش تو اون مجلس  پس می‌نویسه بچه نیارید یا میان یا نه 🤷

دوستانی که می‌فرمایند قشنگی عروسی به حضور بچه هاست:

اول اینکه این فقط دیدگاه پدر و مادر بچه‌ست، نه صاخب مجلس.

دوم اینکه من خیلی کم دیدم بچه تو عروسی شاد باشه، معمولا همشون گریه کنان دامن مادرشونو چسبیدن!

من والا ناراحت نمیشم به قسمت آقایون نگا میکنم همه قشنگ یه مدل چقدرم بهشون خوش میگذره فقط خانوما حساس ...

من خودمم مخالف کنار گذاشتن بچه ها هستم ولی از یه طرف اگه دختر ساله ده ساله ات رفته بود همه گلای ماشین عروست رو کنده بود و تو رقص تکی عروس هی میومد تو کادر و مامانشم کاری به کارش نداشت می فهمیدی که شاید عروسی بدون بچه هم ایده بدی نباشه و بعد بچه ها رو یه جای دیگه بهتر از عروسی میشه سرگرم کرد