2777
2789
عنوان

این عروسیه یا زندان😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4914 بازدید | 196 پست

همه قشنگی عروسی به حضور بچه هاست ک چقدر با ذوق و شوق میرقصن و شادن من اگه کسی تو کارتش نوشته باشه بدون بچه فامیل نزدیکم هم باشه نمی‌رم یعنی چی نصف خانواده برن نصفی بمونن خونه اصلا مگه به مادر جایی بدون بچش خوش میگذره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم تو عروسیت یه خانمی لباس سفید بپوشه همین حرفو میزنی؟ عمرا!

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

لباس سفید خود مهمون باید عقلش بکشه نپوشه دیگه طرف عروسه یه شب سفید میپوشه

اخه لباس عروس خیلی مشخصه وسط جمع واقعا شبیه تو عروسی نیست حالا سفیدم بپوشه کسی اونی که سفید پوشیدرو با عروس اشتباه نمیگیره مگر اینکه مهمونم لباس عروس بپوشه البته این نظر منه

خب نرید بهتره خوشت میاد بپره بهت؟

اخه ببین خانواده ما مثلا مادرم یا خاله هام اصلا امکان نداره روسری سر نکنن برا خودش پرونده   ادم از اینش بدش میاد به بزرگ تر ها ک نمیتونه امر کنه اصلا داییم نمیزاره  والا من همه جا چیزی سرم نیس کلی میگم 

😐😐😐

جایی که میگن بچه نیاد تو عروسی باید واسه بازی بچه‌ها جایی رو در نظر بگیرن مگه میشه مثلا کل یه خانواد ...

دقیقا ما یک عروسی رفتیم یک قسمت بزرگی رو داخل تالار برای بچه ها درست کرده بودن استخر توپ داشت بچه ها از اول تااخر اونجا بودن کلی بهشون خوش گذشت همه از اون عروسی کیف کردن

اره واقعا فیلماشم تو اینس هست اتفاق همه شکایت که بچه هاتونو کنترل کنید موقع فیلم برداری رقص دو نفره

انقد تو‌عروسیای خودمون بوده اینچیزا بچه ها اون‌وسط کیکو‌ خراب کردن هی پریدن‌وسط رقص عروس ماماناشونم یا نیستن یا دارن غش و‌ضعف میرن برابچشون خب زشته دیگه

♥️♥️

مهمونی هم مال طرفه شما دلت بخواد میتونی نری

ولی سفید پوشیدن ستم عالم و بی شخصیتی خود طرف رو نشون میده توی عروسی فقط عروس باید سفید بپوشه.

مضافا

بچه اروم باشه مشکلی نیست 

ولی ببخشین بچه هاشونو میارن ول میگنن وسط تور عروس رو میکشن و فقططط جیغ جیغ میکنن یا وسیله میشکنن به مامانشونم میگی عین خیالش نیست!

پس حق بدین!

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403