2777
2789

بچها به دلایلی تا اللن درس نخونده بودم از امروز شروع کردم به خوندن الان تو یه کانال دیدم 

نوشته دارم مجوز میگیرن و تا مجوز رو گرفتن زمان ازمون رو اعلام میکنن یعنی دفترچه میاد 

ای خدا 

من چیکارکنم اگه چند روز دیگه دفترچه بیاد من چه خاکی تو سرم بریزم 😭😭😭

کند خوان هم هستم

بچها یه راهی جلوی پام بزارید یه حرفی چیزی بزنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

یه حسی بهم میگه بهار میگیرن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اون موقع که من اخبار هارو دنبال میکنم همینارو میگن ،هول نکن آروم باش با توکل بخدا بخون و ان شاالل ...

مرسی عزیزم خدا بهت ارامش بده حرفت خیلی ارامش بخش بود

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
یعنی بعد عید؟انشاءالله اینجور باشه

ان شاءالله

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

مرسی عزیزم خدا بهت ارامش بده حرفت خیلی ارامش بخش بود

قربونت حالا حالا ها وقت داری ،بعد که دفترچه اومدم نزدیک ۴۰ روز وقت داری عمومی خلاصه بخون و بقیه رو منابع اصلی ان شاالله قبولی

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
نه مطمئن باش نیمه اول بهمن میگیرن

اگر قرار نیمه اول بهمن بگیرن باید آذر ثبت نام میکردن همیشه ۴۰ روز بعد از ثبت نام آزمون میگیرن

نه مطمئن باش نیمه اول بهمن میگیرن

محاله از زمان انتشار دفترچه تا آزمون باید یه فاصله ۴۵روزه باشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .