2777
2789
عنوان

خوشبحال آدمایی که یکی از ویژگی های اخلاقیشون اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سوالی همینجا بپرس عزیزم

ببین من دیروز به اکسم پیام دادم ولی جوابمو نداد 

بعد امروز از حرص اون تولدت یکی از پسرای فایمیلمونو اینجوری تبریک گفتم ، تولدت مبارکمون چشم رنگی🤭❤️

بعد این اکسمم دید این استوری و ولی چیزی نگفت 

بعد دیدم واقعا گند زدم وقتی پسره جواب داد مرسی ایشالا عروسیت خواهرم منم ازش اسکرین گرفتم گذاشتم تو استوری پایینش نوشتم ایشالا بنظرت الان گند و جمع کردم یا بیشتر گند زدم؟

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

من بودم 

فضای مجازی اونم بازی آنلاین مافیا باعث شد دیگه درون‌گرا نباشم و وقتی بهم حرفی زده میشه که ناراحت میشم به راحتی با لحن شوخی ابراز کنم و دیگه این نشخوار های ذهنی نداشته باشم 

توهم امتحان کن بهت کمک میکنه هم قدرت بیان هم روحیه رو شاد میکنه 

من تا ی جاهایی آدم کینه ای نیستم ولی بی اهمیت بودن نسبت به مسائل اصلأ چیز خوبی نیست

نه آخه من خیلی روحیم حساسه تاجایی که خودم قبول دارم کارم واقعا اشتباه هست ولی نمیدونم چطوری اصلاحش کنم .. خیلی زیاده روی میکنم .. واقعا زندگی رو برا خودم جهنم کردم ..

ببین من دیروز به اکسم پیام دادم ولی جوابمو نداد بعد امروز از حرص اون تولدت یکی از پسرای فایمیلمونو ا ...

نمیدونم حالا چرا جوابتو نداد

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

من خیلی زودرنج و حساس بودم ولی الان همه چی به کتفمه

چون خیلییییی اذیت شدم سر این موضوع اکثرا هم ازم سوء استفاده میکردن و خیلی بیشتر اذیتم میکردن.رو‌خودم خیلی کار کردم الان خداروشکر خیلی خوب شدم دیگ سر هر چیزی اذیت نمیشم خیلی خونسرد شدم

معاشرت با افراد زود رنج و حساس خیلی سخته

کاملا درسته .. خودم متوجهم اطرافیانم اذیت میشن با رفتارام گاهی حتی بدون منظور یچیزی میگن من کلا باهاشون سرسنگین میشم یا بحث میکنم که واقعا اونا می موننن و یک دنیا علامت سوال ...!

نه آخه من خیلی روحیم حساسه تاجایی که خودم قبول دارم کارم واقعا اشتباه هست ولی نمیدونم چطوری اصلاحش ک ...

آستانه تحمل و ظرفیتتو ببر بالا 

پادکست گوش کن و دایره ارتباطت با آدمارو بیشتر کن

ببین من دیروز به اکسم پیام دادم ولی جوابمو نداد بعد امروز از حرص اون تولدت یکی از پسرای فایمیلمونو ا ...

البته فامیلت بوده فکر نکنم به اکست ربطی داشته باشه 

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

نمیدونم ..حالا بنظرت ضایعست ک ت وضعیت واستاب اینو گذاشتم؟

نه زیاد بهش فکر نکن

من اول دیدم با این اخلاق فقط خودم دارم اذیت میشم حیف خودم نیس که بخوام سر چیزای الکی و بی اهمیت یا حتی مهم انقدر خودمو اذیت کنم! وقتی آرامش و روحم برام الویت شد دیگ کم کم این اخلاق  بدم از بین رفت

اول خودت دوست داشته باش و خودتو بپذیر با تموم خوبی ها و بدی هایی که داری بعد قرار نیس که هر رفتار و حرفی طبق میل ما باشه 

وقتی دیدی داری حرفی می‌شونی که طبق میلت نیست یا داره آزارت میده برات مهم نباشه چون همیشه ما اونجوری که میخوایم پیش نمیره

همیشه الویت خودت و آرامشت باشه