2777
2789

آره همیشه همون درس هم بالاترین نمرم بود🤡🤡

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علوم کلاس دوم

دیگه بقیش رو به اندازه کافی خوندم

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   
علوم خیلی مفهومی شده ما شنبه داشتیمنمونه سوالای تمدنو بخونی خوبه

اکی تو چقدر وقت گذاشتی

ببین قبلا همرو هزار بار خونده بودم دیروزم خوندم دو درس امردز از هشت پاشدم ولی هعی وقفه افتاد خوندم دوباره از اول تا آخر ولی دارم عین چی از استرس میمیرم

بیکاره بی آرررر😁

اکی تو چقدر وقت گذاشتیببین قبلا همرو هزار بار خونده بودم دیروزم خوندم دو درس امردز از هشت پاشدم ولی ...

بابا باریکلا تو چقدر درس میخونی 

من واسه مستمر همه‌رو خونده بودم . ۲۰ شدم 

واسه امتحان شبش حدود ۶ ساعت خوندم . ۲ ساعتم نمونه سوال کار کردم. ۱۹ به بالا میشم . همین 

تو خیلیییی خوندی نگران نباش 

کاربری دست ۳ نفره