2777
2789

پیش یه سید رفتم گفت جلو چشم مردم ادم ثروتمندی هستی پرستیژ داری درحالی که من کل لباس خریدام از دست فروشای کنار خیابون‌میخرم تو عمرم یه لباس برند نپوشیدم ولی باهمین لباسای ارزون بخودم‌میرسم ادم‌مرتب شیک پوشیم و نظر دیگران پسر بسبار خوشتیپ و جذابیم  گفت چشم شور خیلی از مردم حتی رفقات دنبالته من چیکار کنم مشکلم حل بشه در حدی دیگه گره میفته تو کازام که قبل انجام کاری مطمّنم مشکلی پیش میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همیشه برا بقیه خیر خوشی میخام.سر سوزنی حسادت تو وجودم نیست. 

برا بقیه بیشتر از خودم دلسوزم و خیر میرسونم

لباسامم به قول شما ارزون و اما شیک. 

اما بقیه نسبت بهم حسود‌ نخاه. بد. 

ولی همیشه ی خدا گره پشت گره تو زندگیم از بس زار زدم و دنبال راه بودم دیگه کم اووردم دیگه کم اووردم

بخدا منم مثل شمام.برا هدفام تا جایی که ممکن بوده جنگیدم ولی به هیچ خواستع و هدفم نرسیدم🥺بخدا دیگه ا ...

بمیرم برات ابجی درکت میکنم منم خسته شدم بجایی رسوندنم کارم ازدستم رفت حتی این گوشی دستمم امانت خواهرزادمه که چندروز دیگه میخادش یه پسر سی ساله که کل زندگیش زحمت کشیده حالا یه گوشیم از خودش نداره دوس دارم دادم بزنم دیگه نابودم کردین تبربک میگم بهتون

من همیشه برا بقیه خیر خوشی میخام.سر سوزنی حسادت تو وجودم نیست. برا بقیه بیشتر از خودم دلسوزم و خیر م ...

منم مثل شماهستم خواهرم اما همه بهم حسودی میکنن حساب کن منی که گوشی دستمم امانته یه گوشیم الان ندارم پسر خالم که میلیارده چشمش به زندگی‌منه منو الگو قرار داده اخه‌چزا چی‌میخواین از جونم

شاید باورت نشه ولی سیدا به همه همینارو میکن همههههههه همه ایرانیا متعقد بخاطر چشم شور گره در کارشون ...

من خودم به چشم اثرش دیدم یعنی مشهود دیدم این چیز مثل روز روشن دیدم رفیقم‌چشمش چیکار میکنخ

ببخشید ولی حرف اون فرد دوزار درست نیست 

چون دوبار مشکل پیش اومده و شده ملکه ذهنت وهمیشه قبل انجام کار اون ضمیر ناخوداگاه بهت تلقین میکنه 

وووووو اون تلقین که اعتقاد پیدا کردی اتفاق میفته 

همین

من خودم به چشم اثرش دیدم یعنی مشهود دیدم این چیز مثل روز روشن دیدم رفیقم‌چشمش چیکار میکنخ

🤣🤣🤣🤣باشه عزیزم دارم میگم تو الان رندوم برو تو خیابون ب یکی بپروس کی چشت زده میگه من خودم ب چشم دیدممممم فلانی چشمم شوره نابودم کرد

بمیرم برات ابجی درکت میکنم منم خسته شدم بجایی رسوندنم کارم ازدستم رفت حتی این گوشی دستمم امانت خواهر ...

حق میدم بهتون.مرد بودن تو این دوره زمونه خیلی سخته،من همیشه دلم برا مردای کشورم میسوزه😔

منم مثل شماهستم خواهرم اما همه بهم حسودی میکنن حساب کن منی که گوشی دستمم امانته یه گوشیم الان ندارم ...

بقران همین چشم داشتنا ادمو نابود میکنه. 

من پیر دختر شدم. 

دوستم تو سن کم با عشق ازدواج کرد. ماشالا بهترین خونه و ماشین و همسر و دوتا فرزند بزرگ داره. زندگیش عالیه. یه مرد حامی... 

منو میبینه منی که هییییییییییچ ندارم. نه شغل. نه خونه. نه همسر. نه ماشین. هیچییییییییی . 

منو میبینه دلش میخاد منو اتیش بزنه‌. اگه چاره داشت از رو زمین محوم میکرد 

بقران همین چشم داشتنا ادمو نابود میکنه. من پیر دختر شدم. دوستم تو سن کم با عشق ازدواج کرد. ماشالا به ...

ای تف تو دنیا یارو همه چی داره چشمش به زندگی ما که هیجی نداریم یاد فیلم خانه بدوش افتادم