2777
2789
عنوان

بنظرتون همه باید بچه دار بشن

141 بازدید | 14 پست

دیگه نمیخوام ازدواج کنم . دوباره مجرد شدم و دارم عشق دنیا رو میکنم.همه حقوقم خرج خودم میشه.لباس میخرم گوشی عوض میکنم میرم کلاس .فقط یه چیزی اذیتم میکنه بچه نداشته باشم چی؟ زندگی زنای اطرافم بعد بچه میبینم که خودشونو وقف بچه کردن.از بچه ها خوشم میاد ولی راستش اون حجم از خود گذشتگی برای بچه رو تو خودم نمیبینم. الان ۲۹ سالمه فعلا که دارم لذت میبرم.بنظرتون همه باید بچه داشته باشن؟ از طرفی با این حجم عظیم دهه ۶۰ و ۷۰ مجردی که میبینم خیلی ام تنها نیستم.تجربه ازدواجم برام آش دهن سوزی نبود که بخوام تکرارش کنم.از ازدواج قبلیم فقط برام مشکل قلبی و افسردگی مونده بود که پاره شدم تا افسردگی درمان کنم.دیگه خودمو در همچون موقعیتی قرار نمیدم .گور بابای بچه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که بچه داره لدت و سختی خودشو داره کسی هم که بچه نداره لذت و سختی خودشو 

هیچ انتخابی بدون عواقب نیست و اینکه  هرکدوم سبک زندگی خودمونو داریم لزومی هم نداره سعی کنیم برای بقبه توضیحش بدیم 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

بستگی به روحیه خودت داره من کلا به خاطر بچه ازدواج کردم و فکر می کنم اگه بچه دار نمی شدم می مردم

اگه واقعا دوست نداری مادر بشی  خب نشو  خیلی هم خوبه 

ولی تنهایی خوب نیست  فعلا خوش بگذرون ولی اگه یه آدم مطمئن و خوب سر راهت اومد ازدواج کن

هیچ بایدی وجود نداره در این زمینه 

اما این موضوع برای شما حل نشده چون فکرتون درگیر بچه هست 

اگر نمیخواستین قطعاً بهش فکر هم نمی‌کردید 

پس یک گوشه از زندگیتون احساس خواستنش را دارید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ماشالله به عقلتاینایی که سالهاست خدابهشون بچه نداده یعنی لایق نیستن؟

منظورم اونا نیست که

ماشاالله به عقل شما که اینطور برداشت می کنید 🙄

بابا جان طرف معتاده هم زن و هم مرد در عوض سه تا دسته گل دارن منظورم همچین کسایی اند

نه نیازی نیست همه بچه داشته باشن، الان من و همسرم حدود چهل سالمونه و قصد نداریم بچه داشته باشیم. خیلیا رو هم اینجا تو آشناها دیدم که قصدشو ندارن. به قول شما بچه داشتن خیلی از خودگذشتگی میخواد.

من و دوستم همسنیم ،من ازدواج کردم داستان زندگیم مثنوی معنویه، بچه هام زلزله ده ریشتری ،ارزومه برو مدرسه یه ساعت خونه مسکن آرامش خودم جایی برم،  دوستم رفت به تمام رویاهایش رسید ،الان نگاش کنی انگار دختره منه چون سختی نکشید، فکر و خیال شوهر مادرشوهر، جاری ،کرایه قسط ،درسرای زایمان و ....نداشته ،۱ماهه اومده هر بار میگم امروز میرم ببینمش اما جور نمیشه ،یعنی همه زندگیم شده وقف اینو اون خودم هیچ 

خیلی برام جالبه که بچه دار شدن یه امر خیلی طبیعی برای زوج ها به نظر می میاد با اینکه بچه داشتن یکی از سخت ترین کار های دنیاست و خیلی مسئولیت داره 

انقدر طبیعی جلوه دادن این مسئله رو که همه فکر میکنن باید یه بچه داشته باشن و وقتی بچه دار میشن و میبینن بچه از صبح تا شب گریه میکنه میزنن تو سر خودشون که این چه غلطی بود ما کردیم 

نمیفهمم چه اصراریه همه یه بچه داشته باشن 

آخر همین بچه با کلی مشکلات روحی و روانی بزرگ میشه 

چرا ؟

چون مامان و باباش عرضه بزرگ کردنشو نداشتن 

من و دوستم همسنیم ،من ازدواج کردم داستان زندگیم مثنوی معنویه، بچه هام زلزله ده ریشتری ،ارزومه برو مد ...

ببین الان برام یه سری چیزا واقعا معنی میده.واقعا بهشت زیر پای مادرانه.چون اون طرف بعد بچه دار شدن کلا تموم میشه.و بایر برای بچه هاش زندگی کنه

ببین الان برام یه سری چیزا واقعا معنی میده.واقعا بهشت زیر پای مادرانه.چون اون طرف بعد بچه دار شدن کل ...

هر کسی یجور برداشت میکنه ،بخاطر هوس بچه بدنیا میارن ،دنیای پر از سختی و مشکلات پر از گرگ های انسان نما ،خودشون و خوشی هارو تباه میکنن بعدم از بچه طلبکارن ،مثلا میگن زحمتت و کشیدیم حالا تو باید زحمت مارو بکشی 

منم  ۳۹ سالمه مث شمام جداشدم و خب میگبم خیلیام بچه دارن بچهه میمیره یا شوهره فوت‌میشه 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن