2777
2789
خیلی مونده . دوست عزیز. حسش نیست

مردن خوبه.اما مرگ ترسناکه.وقتی خودکشی میکنی هم مرگ ترسناکه هم مردن.

درد و دل کردن خیلی آدم رو سبک میکنه.حرفاتو بزنی میبینی از تو بی حس تر و خسته ترم هست.موقع های ناراحتی وقتی میبینی تنها نیستی و خیلی ها دردت رو تجربه کردن خیلی کمکت میکنه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودکشی!آدمای ضعیفو احمق سمت خودکشی میرن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

پشیمون میشی من کردم اما از عمق وجودم پشیمونم جز هزینه و دردسر چیزی نداشت تنها مزیتش این بود قدر چیزا ...

همین الان اگه جیزایی ک دارمو ازم بگیرن برام فرقی نمیکنه . من واقعا حوصله زندگی تو این دنیا با این مردم و با این قوانین ندارم . توان روحی برای مهاجرت هم ندارم. 

ب دلایلی ب اون سن نمیرسم . چون دارم . اسیب غیر مستقیم ب بدنم میرسونم .

دست تو نیست سنت 

مردم یه شهر کوچیکی تو امریکا شدیدا زندگی نابسامانی از همه لحاظ داشتن ولی خیلی عمر میکردن تحقیق کردن دلیل عمرشون یه چی دیگه بود

شما که دانشجوی دکترا هستی.خونه داری.ماشین داری فکرت اینه.پس قطعااا من سیب زمینی هستم که به فکر خودکش ...

اره چون تو مشگل منو نداری . چون نمیدونی مشگل من چیه

همین الان اگه جیزایی ک دارمو ازم بگیرن برام فرقی نمیکنه . من واقعا حوصله زندگی تو این دنیا با این مر ...

ببین فکر کن برداشتنت انداختنت توی یه بازی همه چی از صفر الان بازی کن توان نداری؟یکم استراحت کن بعد بلند شو از صفر