2777
2789

وقتی درس نمیخونم عذاب وجدان میگیرم

الان نمیتونم درس بخونم روز اوله

بعدش ناراختم هستم

و در عین حال واقعا کم میخونم ولی میخونمم

فدا سرت امروز استراحت کن. فردا با انرژی تر بخون

نمیتونم نخونم ولی مثلا ی ۵ساعت تلاش میکنم بخونم ک از دوز خارج نشم

حس میکنم بدبخت میشم مثلا واس ی امروز😭😭😭😭

از آذر شروع کردم مثلا بعد هب پرفکت نبود شروعم الان ب حد خوبی تقریبا رسیدم بعد همش میگم من ی شروع از دی ماهیم من هیچی نمیشم میگفتن اذر دیر نیس ولی دی دیره☹️😭😭😭😭خیلی منفیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منیکه از بهمن‌شروع جدی میکنم چی؟

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

منم. همین الان پریود شدم وسط فیلم دیدن😐دقیقا هگس شیرینی مردنم. همانا و پریود شدنم. همانابماند ک قبلش دو سه روز درگیری شدید با خودم دارم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ایشالا خبر قبولیت😎

مرسیی

همچنین 

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》
منم. همین الان پریود شدم وسط فیلم دیدن😐دقیقا هگس شیرینی مردنم. همانا و پریود شدنم. همانابماند ک قبل ...

من ب دوستم گفتم پاشو بیا خونمون پریودم ده دیقه بعدش چک کرد دید پریوده🤣🤣🤣🤣

واگیر دارم🤣@شیرکاکائوو

من ب دوستم گفتم پاشو بیا خونمون پریودم ده دیقه بعدش چک کرد دید پریوده🤣🤣🤣🤣واگیر دارم🤣@شیرکاکائوو

وسط فیلم یهو هوس شیرینی کردم اومدم پاشم برم بستنی بیارم دیدم خیسم و... 😐ولی 6روز زودتر شدم مشکلی نداره؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم زودتر شدمن تا ۲۱روز بعد اخرین پریودی طبیعیه

21 روز از اداین روز پریودی قبای باید حساب کنم؟