2777
2789
ازدواج مهم نیست ؟ این سایت چرا تاسیس شده؟ این ب کنار . نیاز ب همدم و توجه و رابطه جنسی رو نادیده می ...

خب ببین وزنه های روحیت چین بنویس یکی یکی حل کن اونایی هم ک حل نمیشن رها کن موظف نیستی هروی دیدی حل کنی

بر حال همه قوی نیستن . ادمای ضعیف طبق نظریه داروین باید،از بین برن تا نسل بعد قوی تر بشه. .

میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرااا

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

ای بابا . این امدادای غیبی اکه وجپد داشت ک وضع من این نبود. کدوم خدایی حاضره بندش عذاب بکشه .

خدا دلش واسه بنده هاس نمیسوزه یعنی نمیگه چون اقای ایکس داره عذاب میکشه تو زندگیش پس بزار روی خوش زندگی رو بهش نشون بدم میگه هر وقت ارتقای روحی پیدا کرد خود به خود موانعش هم حل میشه دقیقا مثل این میمونه که من میخوام یه چیزی بخرم ولی تو حسابم پولی ندارم و لازمش اینه که اول اون حساب پر بشه اگه میخوای ارامش تو دنیا رو تجربه کنی اول باید از نظر روحی ارتقا پیدا کنی هر چقدر امتیاز بالاتر لذت زندگی بیش تر 

۱۰۰سالم ناله و بی تابی کنی خدا نه دلش به حالت میسوزه نه قدم از قدم واست برمیداره پس دست از عذاب دادن خودت بردار چون تهش نابودی خودته

🤚🤚🤚

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

خدا دلش واسه بنده هاس نمیسوزه یعنی نمیگه چون اقای ایکس داره عذاب میکشه تو زندگیش پس بزار روی خوش زند ...

این خدا دیگه خدا نیست . خدایی ک دلسوز نباشه خدا نیست.  خدا مث خانم ها نیست که به خاطر منافعش بره سمت بنده هاش 

خدا دلش واسه بنده هاس نمیسوزه یعنی نمیگه چون اقای ایکس داره عذاب میکشه تو زندگیش پس بزار روی خوش زند ...

بنده خدا . وسواس فکری و عذابش مگه دست خود ادمه ؟ میخوای نظر بذاری حداقل برو 4 تا کتاب بخون . مدرکت چیه؟تا کجا درس خونذی؟

من نه مجردی خوبی دارم . نه توانایی داشتن زندگی متاهلی خوب .

خب این شرایطی ک توش هستید ربطی به خانواده نداره خودتون باید برای همون مجردیه خوب تلاش کنید  البته تواین وضع بد اقتصاد حق دارید

ولی فعلا تاشرایطشو ندارید اصلا سمت ازدواج نرید

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

کلیشه! اینجا میگن نفست از جای گرم در میاد . باللخره بچه تو راه داری باید امیدوارم باشی. من دنباله ای ...

خب الان نداری در آینده که داری بعدشم به این فکر کن خانواده ت چیشون میشه وقتی این کار و بکنی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من در اینده قراره بچه دار بشم؟ من تو ازدواجشم موندم

😐حالا نگفتم الان بری هم زن بیاری هم بچه 

منظور کلی حرف مون اینکه بلاخره یه آینده ای بهتر داری اگه الان زنده نمونی نمیتونی بهش برسی 

می‌دونم شرایط همه مون سخت شده شاید شرایط شما هم خیلی سخت باشه به خودت استراحت بده یکم از همه فاصله بگیر یه مدت و بشین یه فکری کن به حالت فکر های منفی نه فکرهای مثبت و چیزایی که قراره مشکلتو حل کنه نه اینکه به مشکلت اضافه کنه توکلتم به خدا باشه بلاخره یه روزی صبح میشه این شب

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40