2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا فایده نداره؟من میخوام برم میکاپ یاد بگیرم برم؟یکم توضیح میدی 

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

واقعا فایده نداره؟من میخوام برم میکاپ یاد بگیرم برم؟یکم توضیح میدی

باید جا افتاده بشی 

خوده شما بخای بری مراسم میری پیش فرد تازه کار

میکاپ‌گزینه مناسبی نیس بنظرم

کراتین و ناخن و مژه دردسرشون هم کمتره

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

باید جا افتاده بشی خوده شما بخای بری مراسم میری پیش فرد تازه کارمیکاپ‌گزینه مناسبی نیس بنظرمکراتین و ...

کراتین که ريه رو نابود میکنه 

ناخن هم متاسفانه دست توش خیلی زیاد شده 

به نظرم مژه ازهمه بهتره نظرشما چیه؟

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

کراتین که ريه رو نابود میکنه ناخن هم متاسفانه دست توش خیلی زیاد شده به نظرم مژه ازهمه بهتره نظرشما چ ...

گردنتو نابود میکنه

اصلا کارسمه😂

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

گردنتو نابود میکنهاصلا کارسمه😂

چون گردن رو نابود میکنه کار سم حساب میشه ؟😐😂

چون گردن رو نابود میکنه کار سم حساب میشه ؟😐😂

کلا کارکردن سمه هرکاری 😂بچه پولداربودن یاشوهرپولداربودن خوبه بقیه کارا دیگه مثله همن😂😂

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.