2777
2789
عنوان

خیلی از دستش عصبانیم حق دارم یا نه (بچه سال نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 115 پست
آخه اینجور مواقع میگه خلقم تنگه میفهمم ولی امروز نگفت

پس بدون امروز دیگه خییییلی خلقش تنگ بوده که حتی حوصله گفتنشم نداشته

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خب حق داشته یه تایمی نیاز داشته تنها باشه حالا هی زنگ زدی الان برو دلیل حال بدش رو بپرس اگه میخواستی ...

خودش زنگ زد حرف زد 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایا کسی با شما صحبت کرد؟ تو که ادب داری بین حرف دونفر نپر

این یه تبادل نظره همه میتونن روهم ریپ بزنن وقتی میایی تویه سایت عمومی باید تحمل این چیزاروهم داشته باشی 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مرسی عزیزم الان خودشون تماس گرفتن 1 ساعت صحبت کردن

خب خداروشکر که زنگ زد خیلیا بهت گفتن که سیریشی و اینا من خودم به شخصه از این کلمه سیریش خوشم نمیاد توخیلی خانومی که جواب خیلیاشون ندادی عزیزم ولی سعی از طرز صحبت کردن طرفت بفهمی حالش چجوریه 

خب خداروشکر که زنگ زد خیلیا بهت گفتن که سیریشی و اینا من خودم به شخصه از این کلمه سیریش خوشم نمیاد ت ...

آخه سیریش برای رابطه ما جوابگو نیست من پریود بودم روز اولش 46 بار بهم زنگ نمیشه گفت سیریش اتفاقا توی زنگش گفت مرسی پیگیری کردی حالم برات مهم بود 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

این یه تبادل نظره همه میتونن روهم ریپ بزنن وقتی میایی تویه سایت عمومی باید تحمل این چیزاروهم داشته ب ...

یه سایت عمومیه نگفتن بیا دیگه گوه بزن توش و تو چیزی که بهت ربط نداره بپری. همه هم نمیتونن بهم ریپ بزنن هرکس بایدشعورش برسه. توتحمل نداری میتونی ازسایت بری

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

آخه سیریش برای رابطه ما جوابگو نیست من پریود بودم روز اولش 46 بار بهم زنگ نمیشه گفت سیریش اتفاقا توی ...

اخی الهی عزیزم نمیخوان تو کارت دخالت کنمااا ولی هروقت بهت گفت که کار دارم بعد تماس میگیرم ناراحت نشو یا واقعا کار داره یا خیلی عصبی ونمیتونه باهات بحرفه 

اخی الهی عزیزم نمیخوان تو کارت دخالت کنمااا ولی هروقت بهت گفت که کار دارم بعد تماس میگیرم ناراحت نشو ...

نه عشقم از اینکه رفت تا بگیره ناراحت شدم

چند سالتونه؟ 

یه سایت عمومیه نگفتن بیا دیگه گوه بزن توش و تو چیزی که بهت ربط نداره بپری. همه هم نمیتونن بهم ریپ بز ...

چقدر بی ادبی وبی تربیتی تو یکم شعور بد چیزی نیست بخداااا   با احترامم میتونی حرف بزنی

چقدر بی ادبی وبی تربیتی تو یکم شعور بد چیزی نیست بخداااا با احترامم میتونی حرف بزنی

وقتی بلدنیستی باشعورحرف بزنی و حالیت نیست باید با زبون خودت بات حرف زد 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

نه عشقم از اینکه رفت تا بگیره ناراحت شدمچند سالتونه؟

۲۵سالمه عزیزم این ناراحتیتم از روی دوستاشتنته درکت میکنم عزیزدلم

منم 23 جیگر

عزیزم تاپیک آخرمو ببین 

وقتی بلدنیستی باشعورحرف بزنی و حالیت نیست باید با زبون خودت بات حرف زد

من مگه چی حرف زدم به شماا فحش دادم که فحش میدی؟؟یه خانوم باشخصیت خوب حرف میزنه من حرف بدی به شما نزدم ببخشید باعث ناراحتیتون شدم البته کاری نکردم ولی بازم ببخشید درضمن اعصبانیتتو ببر سر کسی دیگه خالی کن