2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشوراحق شناس گرفتم یه اتفاقی افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 123 پست
لطفا میشه به منم معرفیشون کنی منم مشکل بزرگی دارم میخواستم خودم چله انجام بدم اما نمیتونم

باشه گلم خصوصی درخاست بده

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

آره جز محالات هست ....و بدبختی اینحاست دیگه با هم ارتباطی هم نداریم و از هم دوریم

اها منم خودم دوری کردم ک بهش فشار بیاد شاید ی اتفاقی بیفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدایا اصلا بهش فکر نکردم

یکیو دوس داشتم از خجالت به خونوادم نگفتم الان سالها میگذره خبری ندارم ازش ولی بعضی شبا ناخودآگاه خوابشو میبینم دلم میگیره البته همسرم خوبه ولی اون رو نمیشه از یاد برد

خب پس خوب نیستن ولشون کن بازم بسپار بخدا خودتو اگه مصلحت میدونه خدا جور کنه عشقتو وگرنه زوری نخواه م ...

زوری نخاستم بخدا ما باهم خیلی خوبیم فقط خونواده همین 

مال من خودش دوری کرد و کاری به کارم نداره اصلا ...فک کنم داره فراموشم می‌کنه

هعییییی ان شاءالله بهم برسین عزیزم خیلی سخته خیلی من ک دارم از بین میزم 

زوری نخاستم بخدا ما باهم خیلی خوبیم فقط خونواده همین

خب پس برو نماز جعفر طیار هم بخون ونماز امام زمان با خلوص نیت از مفاتیح یاد بکیر...نماز امام زمان رو نصف شب باید بخونی نزدیک صبح

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ولی باز خیر و صلاح آدم رو فقط خدامیدونه شاید آدم با عشقش خوشبخت نشه و با یکی دیگه بیشتر خوشبخت شه و ...

دعاکنید باهاش خوشبخت بشم همش یمگم

خب پس برو نماز جعفر طیار هم بخون ونماز امام زمان با خلوص نیت از مفاتیح یاد بکیر...نماز امام زمان رو ...

بلد نیستم گلم 

خب پس برو نماز جعفر طیار هم بخون ونماز امام زمان با خلوص نیت از مفاتیح یاد بکیر...نماز امام زمان رو ...

خسته شدم از مخالفتاشون رها کردم و‌سپردم ب خدا ک خودش اگ خیر منه برام درست کنهدهمین