2777
2789
عنوان

بیاید تورو خدا کسیو ندارمممم😔😭

82 بازدید | 14 پست

دوستان من چند وقت پیش خبر مرگم برای ارایشگاه وسیله سفارش دادم میزو صندلی گفته بود تو اگهی ۳روزه تحویل میدیم ولی ۱۴روزه گذشته گفته بود اقساطی با چک من  گفتم ندارم گفت سفته بده 

خلاصه که بعد کلییییییییییی امروز فردا کردن گفتم عکس اماده شدن کارارو بفرس نفرستاد ..

قرار شد شنبه بفرسته .... امروز زنگ زد

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت باید چک بدی سفته نمیشه ا‌گر سفته میخوای باید بزاری واسه ۱شنبه بهت بدم منمممم عصبییی شدم گفتم باید شنبه بفرستی چکم بهت میدم

خلاصه الان چک ندارم به فانیلم رو نمیدازم عوضین همشون 

الان چیکار کنم از طرفی ام حس میکنم فردااام اماده نیست.....

چکم ندارم 😔😭

پولشو مگه دادی؟؟ چقد استرس زاس اینترتی خرید کردن

۲۰تومن میشد ۷تومن بیعانه دادم قرار شد شنبه ۳تومن بدم بشه ۱۰تومن دوماه بعدم ۱۰تومن دیگه

گفت باید چک بدی سفته نمیشه ا‌گر سفته میخوای باید بزاری واسه ۱شنبه بهت بدم منمممم عصبییی شدم گفتم بای ...

کلاا لغوش کن

برو حضوری بخر

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
بنظرت فردا نمیفرسته؟؟؟

نبابا ولش کن بگو کلا پشیمون شدم از سفارشم اگه پول دادی ام پس بگیر برو جای دیگه حضوری بخر

یه صندلی میز چیزی نیست بخاطرش چک و.. بدی

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

صبر کن نگران نباش

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

۲۰تومن میشد ۷تومن بیعانه دادم قرار شد شنبه ۳تومن بدم بشه ۱۰تومن دوماه بعدم ۱۰تومن دیگه

چه سخته تا بیاد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بنظرت فردا نمیفرسته؟؟؟

بنظرم اگه میتونی پولتو بگیر برو حصوری بخر اینا دقت میدن بعدم چک وسفته برای کسی که نمیشناسی بدی خطرناکه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اخه اگه فردا بیاد بگه چک کو چیکار کنم؟؟

پولتو پس میگیری و تمام

استرس نداشته باش

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا