خیلی حالم بده قبلا سه نفر بودیم باهم میگشتیم خیلی هوای همو داشتیم دوستای دیگه ای هم داشتیم ولی پیش اونا زیا نمیرفتیم ولی از امسال دوبارع برگشتیم به اکیپ خودمون ۹نفره اینو بگم که ما سه تا راز هامون ب هم میگفتیم ولی از الان اون دوتا ک چه عرض کنم من و کم اهمیت میکنن و با بقیع بچه ها در گوشی حرف میزنن دیگع خسته شدم افسرده شدم حس تنهایی دارم هیشکی بهم اهمیت نمیده همشون من و نادیده میگیرن😓🥲💔دلم یه دوست میخاد مثل خودم باهاش درد و دل کنم بغلش کنم ولی هیشکی نی ک دوست باشم باهاش🥲نمیدونم من چه کار باهاشون کردم که اینطور شدن اصن انگار من وجود ندارم💔🥲
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هعی درکت میکنم منم به مدت خیلی دوس داشتم یدونه دوست صمیمی داشته باشم هیچوقت عوض نشه همیشه هوای همو داشته باشیم و دو رو نباشه یعنی چیزی که میگه با چیزی که تو دلشه یکی باشه مث خودم ولی متاسفانه پیدا نکردم منتظر نیمه گمشده ام هستم که جای اینارو برام بگیره😅🤦🏻♀️البته اکیپ داریما ولی اصلا کسی هوای همدیگرو نداره فقط برای خوشگذرونی میریم بیرون یکماهی یبار
همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند♡