2777
2789
عنوان

حرف خواهر شوهر و مادرشوهر پدرشوهرم

265 بازدید | 29 پست

من ۱۱ ماهه تو عقدم و تاحالا بدی‌ای ازشون ندیدم، خیلی بهم لطف داشتن

اما یکی دو بار از حرفاشون تعجب کردم

خواهرشوهرم چند سال بود که بچه‌دار نمیشد و پیگیر درمانش بود، کلا خونوادگی خیلی تشنه‌ی نوه‌ن چون تا الان قسمتشون نشده

یه بار خواهرشوهرم وقتی دوتانون تنها بودیم با شوخی گفت شما رفتین سر خونه‌تون همون شب اول اقدام کنین که زود نی نی داشته باشیم و ازینجور چیزا، واقعا چون لحنش بد نبود منم به دل نگرفتم و با خنده گذشتم

یکی دو بارم مادرشوهرم گفته نباید خیلی اختلاف سنی بچه و باباش زیاد بشه، من ۲۴م و همسرم ۳۴، منم گفتم ایشالا هر چی به صلاحه

یا پدرشوهرم اسم انتخاب میکنه برای بچه‌مون ولی مادرشوهر و خواهرشوهرم میگن بذار هر چی خودشون دوس دارن بذارن منم لبخند میزنم

حالا نمیدونم این حرفا بعدا میخواد دردسرساز بشه یا نه

ولی چه واکنشی باید نشون بدم، واکنشم خوب بود؟

زیاد جدی نگیر بنظرم همونطور که گفتی تشنه ی نوه هستن

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوبه که...به منم همنجودی میگفتن لبخند میزدم...حتی مادرش اسم هم انتخاب کرده دختر شد صبا پسر شدعلی😅اهمیت نده بابابه دل نگیر 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
زیاد جدی نگیر بنظرم همونطور که گفتی تشنه ی نوه هستن

آره حق میدم بهشون، ۶۵ سالشونه تازه خواهرشوهرم زایمان کرده و یدونه نوه دارن، برادرشوهرمم جدا شده، امیدشون ما هستیم، خودمم دوس دارم ولی واقعا خیلی زوده

چون نمیخوام ناراحت بشن دوس ندارم جوابشونو بدم، دلشون میشکنه، حالا ایشالا که جدی نباشه صحبتاشون😅

۲۵ سال هم زمان بسیار خوبیه واسه مادر شدن.اشکالش چیه که امیدواری جدی نباشه