2777
2789
عنوان

شوهرم زیر بار گوشی نمیره😭😭 همه رو تایپ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 59 پست

برای مچ گیری باید مدرک داشته باشی...میبردی موبایل فروشی باز میکرد قفلو بعد زنگ میزدی به گوشیت حالا ایرانسل بود یا همراه اول میبردی پست بانک نمایندگی ایرانسل بود همراه اول میفهمیدی به نام کیه سیم کارت اگر پیامی هم به یه زن داده اسکرین میگرفتن نشونش میدادی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سادگی کردی وقتی پسرت‌گوشی رو آورد نباید واسه بار دوم لو میدادی میبردی بازش میکردن اگه گوشی واسه شوهر عمه اش بود قطعا شماره زنش باید سیو میبود الان اگه به فرض مال خودش باشه به یه خط دیگه به طرف رسونده که گوشیش لو رفته بنا رو به اعتماد بزار بیخیال 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گوشی از اولم برای شوهرت بوده همون لحظه ک شوهرت فهمید ک فهمیدی با عمه و شوهرش هماهنگ شده ک جلوت سوتی ندن.بخاطر همین هم عمش گفته آره گوشی ماله شوهرمه.حسابی حال شوهرتو بگیر ی کار کن دیگ انقد دروغ نگه.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
گوشی از اولم برای شوهرت بوده همون لحظه ک شوهرت فهمید ک فهمیدی با عمه و شوهرش هماهنگ شده ک جلوت سوتی ...

آخه منکر میشه، انقدر خوب نقش بازی میکنه فکر میکنم که دارم اشتباه میکنم، به هیچ عنوان زیر باز نمیره

همیشه منکر میشه

انکارش مهم نیست جات باشم میرم خونه همون عمهه ابروشون میبردم که شما دشمنم شدید شهادت الکی میدید بی ابروها .... از کجا معلوم اونا براش یکی جور نکردن و اینحور پشتشن .... ابروش ببر همرو دعوا کن یادتم نره از دست شوهرت چیزی نخور خواب اور نده بره گوشیو پاک کنه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مطمن باش مال پدرششوهرت نیست قول میدم بهت اخه اگه مال پدرشوهرت باشه تو ماشیت شوهر تو چیکار میکنه

شاید پدرشوهره نشسته توی ماشین پسرش....فراموش کرده گوشی رو برداره

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید
شاید پدرشوهره نشسته توی ماشین پسرش....فراموش کرده گوشی رو برداره

آره شایدم😏😏اینا اینجور موقع ها یکی رو دارن بندازن گردن طرف دوستی همکاری برادری 🤦‍♀️🤦‍♀️الانم که جدیدا پدراشونم اضافه شد قبلا همکار بود🤔🤔نبود؟؟🤔🤔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔