2777
2789

سلام خانومای عزیز

وقتتون بخیر

به کمکتون احتیاج دارم توروخدا خواهرانه کمکم کنید

حدود ۵ ماه پیش تو ماشین شوهرم یه گوشی پیدا کردم که پسورد داشت، باز نبود که ببینم مال کیه

بردم نشون شوهرم دارم گفت که امروز شوهرعمه مو سوار کردم،گوشی مال اونه تو ماشین جا مونده(عمه و شوهر عمه ش جوون هستن)

منم به عمش پیام دادم که عمه شوهرت گوشی گم کرده؟ گفت آره ، گفتم تو ماشین ما جا مونده،اونم خوشحال شد و تشکر کرد و قضیه تموم شد رفت

تا اینکه دیروز پسرم گفت، مامان همون گوشی شوهرعمه رو میز نمایشگاه پدربرزگ بوده، بابام گوشی رو ورداشت گذاشت بالای کمد

شوهرم با پدرشوهرم کار میکنن

منم پسرمو فرستادم گفتم برو قایمکی گوشی رو وردار بیار ببینم همونه

پسرم رفت آوردش دیدم همون گوشیه

شوهرم اومد ازش پرسیدم که گوشی فلانی رو همون موقع که از تو ماشین پیدا شد بهش پس دادی؟ گفت آره همون موقع پس دادم، گوشی رو نشونش دادم گفتم پس این چیه؟  قسم میخوره میگه نمیدونم من اصلا خبر ندارم این از کجا اومده در حالیکه پسرم دیده که شوهرم گوشی رو گذاشته رو کمد 

به هر حال به هیچ عنوان زیر بار نمیره، گوشی هم پسورد داره ،واقعا نمیدونم چطوری ثابت کنم

کمکم کنید😭😭😭

ببر موبایل فروشی بازش کنن برات

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببر بدون فلش کردن بازش کنن

زود قضاوت نکن از هیچ جهت

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

زنگ بزن ب همون مثلا شوهر عمش 

بگو پسوورد گوشیو بگو اگه مال توعه

اگ نگف بدون ی ریگی ب کفشش هه ینی مطمئن باش ک هه

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)

یا سیمکارتشو در بیار ب گوشی خودت بنداز 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

به عمه ش میگفتی همین الان زنگ بزن ب شوهرت....

اگه شماره ی عمه ی شوهرت روی گوشی که پیدا کرده بودی میفتاد معلوم میشد گوشی مال شوهر عمه هست

اگه زنگ نمیخورد معلوم میشد گوشی مخفیه شوهرت بوده

پدران و مادران آسمانی....❤.....تاپیک م بخونید