2777
2789
عنوان

مرغ هام بوی بدی گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 35 پست

عزیزم سه تا نشونه که نشون میده مرغات عفاسد شده اینکه 

اول  بوی شدید و نامطبوع معمولاً اولین نشانه فساده.

دوم تغییر رنگ پوست به کبودی می‌تونه نشان‌دهنده فساد باشه

لمس کن و ببین که آیا گوشت لزج و چسبنده اس  اینم می‌تونه نشان‌دهنده فساد باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سه تا نشونه که نشون میده مرغات عفاسد شده اینکه اول بوی شدید و نامطبوع معمولاً اولین نشانه فسا ...

خیلی بو میده. پوستشم یکم کبوده ولی گوشتش کاملا صورتیه  و لزج نیست

خیلی بو میده. پوستشم یکم کبوده ولی گوشتش کاملا صورتیه و لزج نیست

عزیزم با توجه به بوی شدید و کبودی پوست، احتمال بالایی وجود داره که مرغ فاسد شده باشه حتی اگر گوشت داخل صورتی باشه و لزج نباشه، بو و کبودی نشانه‌های قوی‌ای از فساد هستن

بهترین کار اینه دیگه مصرف نکنی وبندازیشون جلو گربه یا یه سگی چیزی 

بنداز بره نهایت دوروز یخچال بمونن باید میرفتن توو فریزر.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

فاسدشدن بومیدن بندازدور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ریسک نکن حیفت بیاد درست کنی بپزی بخوری مسموم بشین خدایی نکرده بعد دیگه چاره ندارع..

یکی از اقوام همسرم مرغ همینجوری بو گرفته پخته بودن خورده بودن گفته بودن حیفه..بعد اون مریض شد و کلا دچار فراموشی اینا شد 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤

بله فاسد شده بنداز دور منم یه بار از شرکت ب شوهرم ۱۲ تامرغ داده بودن منم خونه نبودم شوهرم گذاشته تویخچال یادش رفته اومدم دیدم بوی گندشون تویخچال پیچیده قسمت نبود بخوریمشون دیگه صدقه سرمون.

مرغ خراب بشه بو میگیره دیگه ایناهم ظاهرا خراب شده.    برای فریزرت ۲۰،۳۰تاظرف فریزری بگیر  که چهار گوش هس همه چیو بزار توی اون ظرفا هم مرتب و تمیز میشه هم جادارش خیلی بیشتر میشه.    از پلاستیک و ظرف گرد برای توی فریزر استفاده نکن