2777
2789
عنوان

مهمون یهوییی الان من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 94 پست
زود پز باشه کاری نداره

من تموم خورشتام با زود پزه عالی میشن

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فلافل و بندری و همبر نون ساندویچی و نوشابه هم بگیر کنارش الانم پاشو خونه رو ی دستی بکش

عزیزم بنظرم اینا خیلی راحتتره درست کردنشون درضمن کسی که میخواد شام بره جایی الان خبر نمیدع که نباید انتظار غذای رسمی و وذیرایی رسمی داشته باشه ی چیز حاضری درست کن تموم شه بره

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

زرشک پلو با مرغ بهترین گزینس تو این زمان کم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

اسنپ بگیر برو خونه بابات اینا😅😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

فلافل و بندری و همبر نون ساندویچی و نوشابه هم بگیر کنارش الانم پاشو خونه رو ی دستی بکش

ایده خوبیه مخصوصا فلافل نیمه آماده

Tunnel Vision                                                                  

تو زودپز خوب میشه یعنی جاافتاده میشه؟

نه باید زمان بگذره مثلا اگه شب مهمون داری از صبح تا شب بزاری تو زود پز با شعله ملایم.

Tunnel Vision