2777
2789
عنوان

تنظیم و کنترل چربی بدن و پوست مو خاهش میکنم بیاید این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 53 پست
من هرسری 5 بار دودقیقه ای اویدرم سبز تقویت کننده میزنم، وسطام 90 ثانیه سرکه سیب، یک و نیم دو روز جوا ...

بخدا تا پارسال موهای من اصلا نمیریخت  چرب که شد گندزده شد توش

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر شروع کرد به ریزش دیگه هیچی جلودارش نیست

اخه نه ارثیه  نه چیزی   نمیدونم از کجا اومد چربی  تصمیم گرفتم روغن بزارم کنار بشدت هوازی بزنم چربی بدن بیارم پایین ببینم چی میشه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

بخدا تا پارسال موهای من اصلا نمیریخت چرب که شد گندزده شد توش

بنظرم هرجور عادت بدی همون میشه، والا بچگی هفته ای یبار میشستیم خشکم میموند، برای ما دگه کار از کار گذشته، انقدی مو نداریم نترسیم از ریزش و ریسک کنیم یه ماه نشوریم. 

یعنی هر بلایی باشه اخرش یه درمونی داره جز مووو همه راه ها رو رفتم هوچچچ تغییری نکرده

در روز چنتا میریزه؟

بنظرم هرجور عادت بدی همون میشه، والا بچگی هفته ای یبار میشستیم خشکم میموند، برای ما دگه کار از کار گ ...

کچل شدی؟

معمولیه که😐

شما خود به خود موهات میریزه  ؟ 

من مثلا دست میبرم وسطش مو درمیارم میشمارم  یا میتکونم😩😩😩 انگار وسواس گرفتم