2777
2789
عنوان

تنظیم و کنترل چربی بدن و پوست مو خاهش میکنم بیاید این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 53 پست
بخاطر نرمکننده شامپوهاست دیدی رو شامپو نوشته پلی کوانتوم یا گوار هیدروکسی ... بدون احتمال اینکه موها ...

منم شوره خشک داشتم  موقعی که چرب نبود موهام  حاضرم کلم پره شوره خشک  بشه ولی چرب نشه  

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

راکوتان فقط همون مدتی که میخوری خشک میکنه البته پوست رو خشک میکنه مو رو نه من قبلا خوردم

موهاتون چربه؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاید واسه منم سریع چرب میکنه

نمیدونم چ غلطی کنم بخدا  چه کوفتی بود افتاد به جون من

اره گفتم که

من چند تا دونه خوردم  موهامو هشک کرد اما لب رو بشدت اذیت میکنه   

موهای منم بشدت چربه هر کاری میکنم فایده نداره بیشتر موهام ریخته کچل شدم

مشکل چربی کوفتی همینه که تنها بدحالتیش نیس 

مشکل اصلیش اینه باعث ریزش میشه

نمیدونم چ غلطی کنم بخدا چه کوفتی بود افتاد به جون من

یه شامپو بدن صحت بخر کف سرت تا چند روز خشک می مونه ولی گند میزنه به موهات شوره هم میده 

قیمتش ۳۰ هزاره به موهات نیفتاد بدنتو باهاش بشور 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
چربی سر باعث.ریزش میشه معلوم هم نیست از چه کوفتی میاد

اخ اخ بخدا یکساله که هر غلطی میکنم موهام مث سابق نمیشه که نمیشه

من هرسری 5 بار دودقیقه ای اویدرم سبز تقویت کننده میزنم، وسطام 90 ثانیه سرکه سیب، یک و نیم دو روز جواب میده، ازمایش خون بدید چربی خون و کبد چرب نداشته باشید. شامپو میزنی مو میمیره نمیزنی چرب میشه میریزه گرفتاریه حقیقتا. 

یه شامپو بدن صحت بخر کف سرت تا چند روز خشک می مونه ولی گند میزنه به موهات شوره هم میده قیمتش ۳۰ هزار ...

ممنون