2777
2789

من با ژامبون بیشتر دوست دارم 

کنسرو سبزیجات میریزم با قارچ پخته شده  ژامبون و سس سفید و همراه با سس تند

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شد؟ من نخود فرنگی هم ندارم فقط ذرت هویج مرغ سیب زمینی سس و تره

عالی.من فقط درت و مرع وخیارشور سس میزنم همین ادویع هم فلفل و اویشن 

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
نخود فرنگی ذرت هویج مرغ یا کالباس ماکارانی تک رنگ پیچ پیچی سس مایونز ،، همه چیزا باید خنک بشه بعد ب ...

پیچ پیچی خوب نمیشه که 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

نطعش بهتر میشه با پروانه ای ی حالت خمیری میگیره چون خیلی گنده گنده هستن

صدفی هم خوبه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن