2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید صاحب خونه یا مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمرمون جونیمون رو این پله هامیره بخدا یکی بخاد بیاد خونم خجالت میکشم

خجالت نداره خیلیا همینم ندارن من مستاجرم خونم ۲۳ تا پله داره مال شما که تو کوچه است ناشکر نباش دختر خوب اتفاقا تو فیلما دیدم کوچه ها پله داره حس خوب بهم میده 

در ضمن هر جایی ممکنه پله باشه چه ربطی داره آخه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حرفت درسته ولی هیچ وقت پول جمع نمیشه با این شرایط

اگه میدونید پول‌جمع نمیشه اصلا نفروشید چون چند سال دیگه در واقع بدون خونه میشید چون پولتون به‌رهن هیچ خونه ای نمیرسید و یه موقع دیدی مجبور شدین بیاین همینجارو اجتره کنید !!چون روز به روز ارزش پولتون کم‌میشه

خجالت نداره خیلیا همینم ندارن من مستاجرم خونم ۲۳ تا پله داره مال شما که تو کوچه است ناشکر نباش دختر ...

محلش قدیمی همسایه هارومیبینم خونه هاشون چقد قدیمی و..... روحیم بدمیشه ساختمونش خوبه ها ولی کوچه و همسایه هارو میبینم دلگیرمیشم

دوسال دیگ دیسک گردن و ستون فقرات و... میگیریم

عزیزم من خونمون طبقه دومه ۴۰ تا پله میخوره ۳ ساله اینجا میشینیم چاره چیه تا انشالله امسال خونمونو اگه بتونیم عوض کنین تو این مملکت خونه ویلایی جز محالاته