2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید صاحب خونه یا مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مشکلت چیه؟16تا پله واقعا زیاد نیست....پول خونتون کم کم پودر میشه اگه بفروشیدش چندسال دیگه صاحبخ ...

منم فکر همیتا دیوونم میکنه شوهرم میگه خدا بزرگه بعدا ولی ما سال بعدیش کجا بریم از یه ظرفم روحیم داغونه اینجام بدم از خونم میاد

پس تاکی هرروز رو چله بیام برم قالی شویی هم نمیاد فرش روببره میگه پله داری

یه قالیشویی دگ زنگ بزن مگه اپارتمان نمیان طبقه اول بودیم از پله ها بردن

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

یه قالیشویی دگ زنگ بزن مگه اپارتمان نمیان طبقه اول بودیم از پله ها بردن

روحیم صفره تواین خونه میگم کاش بریم جای پله نباشه انگار از کره خاکی دورم یه جوریه اینجا حال دلم خوش نیست

قطعا شما تنها نیستید که توی اون منطقه این تحمل کنید پول هایی که قراره بدین اجاره جمع کنید

ما تازه اومدیم اینجا ولی اینا از اول اینجا بودن برا ما خیلی سخته بخدا پولم نمیتونیم جمع کنیم به زور شکممون سیرمیشه

صد در صد صاحب خونه حتی اگه قله قاف باشه مستأجری واقعا سخته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ما تازه اومدیم اینجا ولی اینا از اول اینجا بودن برا ما خیلی سخته بخدا پولم نمیتونیم جمع کنیم به زور ...

با همسایه ها و شهرداری صحبت کنید برای پله ها بالابر بذارید این فکر بهتریه 

اگه کسی هم همکاری نکرد بالابر شخصی بذارید. از اینا که درش قفل میشه برای خودتون

ما تازه اومدیم اینجا ولی اینا از اول اینجا بودن برا ما خیلی سخته بخدا پولم نمیتونیم جمع کنیم به زور ...

همون جا بشینید و تحمل کنید اجاره کنید صاحب خونه با انصاف هرسال ۲۵ تا ۳۰ درصد میخواد اجاره رو اضافه کنه سخته

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بخدا روم نمیشه پیش فامیلی کسی بگم خونمون روکوه

پول جمع کن 

بعدا این تونه رو بفروشی پس اندازتم بزاری روش یه جای دیگه خونه بخری 

اینو بفروشی بدی رهن  هم اجاره باید بدی هم اینکه سال دیگه پول اش بی ارزش میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺