2777
2789
عنوان

آرامش واقعی چطوره و چجوری بدست میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
اره ولی ته دلشون جنگه

با نظرتون مخالفم من افراد زیادیو میشناسم که خدا رو قبول ندارن و آرامشم دارن یا حتی اگه آرامشیم ندارن قطعا به خاطر نبود خدا نیست

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
سلام چیکار کردی عزیزم

به روی ماهت....💚

من ادمی بودم به شدت زودرنج و حساس یا درحال غصه خوردن

اماگفتم بالاخره که نمیشه باید بلندشد و شروع کرد باید حالموخوب کنم🦋

سخته ها اماشدنیه نه که بگم راحته ساده اس اماخب اراده اما ازهمه چی سخت تره پس قطعا شدنیه🥰💕

من اول ازهمه حرف وقضاوت دیگرانو گذاشتم کنار گفتم بزار حرف بزنن حرف پشت سر جاشم مشخصه😄

دوم اینکه هدف گذاشتم برای زندگیم وطبق اون جلومیرم✨️

سوم اینکه یه دفتر خوشگل برداشتم وخدارو صبح به صبح بابت نعمت هاش شکرمیکنم....خدایاشکرت که....امروزم بیدارشدم دارم نفس میکشم و کلی شکردیگه✍️

شباهم به همین منوال بازم ارتباط باخدا💕✍️

من دائما نگاه خدارو حس میکنم و مطمئنم که هست وکنارماعه😍

عزیزم همه چیز به ذهن خودت بستگی داره دنبال هرچی باشی همونم میاد سراغ زندگیت💟

غزل جانم هدیه بده به همه💌

لبخند قشنگت بزرگترین هدیه اس😉

یا دعا برای اطرافیان🙏

مثلا شما حال خوب به خودت هدیه کن🥰

اگر به اینایی که گفتم عمل کنی حال خوب و آرامش نصیبت میشه

شک نکن جان دلم❤️‍🔥

من منتظر نتیجه کارت میمونم🥰💕🦋💌

خانم معلم آینده💕🦋 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با نظرتون مخالفم من افراد زیادیو میشناسم که خدا رو قبول ندارن و آرامشم دارن یا حتی اگه آرامشیم ندارن ...

اونا خدا رو یه چیز دیگه میبینن اصلا خدا چیه؟! هر کسی برای خالقش یه اسم میذاره

به روی ماهت....💚من ادمی بودم به شدت زودرنج و حساس یا درحال غصه خوردناماگفتم بالاخره که نمیشه باید ب ...

میشه دوستم بشی؟ اگه یه وقت سوالی داشتن پی وی ازت بپرسم؟ حرفات عجیب نشست به دلم🥹

با نظرتون مخالفم من افراد زیادیو میشناسم که خدا رو قبول ندارن و آرامشم دارن یا حتی اگه آرامشیم ندارن ...

ببین گلم ته تهش برای حال خوب نیاز به انرژی داریم خدا همون حال خوب وانرژی مثبته که بما هدیه میده😉🥰❤️‍🔥

خانم معلم آینده💕🦋 

ببین گلم ته تهش برای حال خوب نیاز به انرژی داریم خدا همون حال خوب وانرژی مثبته که بما هدیه میده😉🥰❤ ...

این حرفتون درست ولی  بحث ما راجب هدفی بود که خدا مارو براش آفریده ایشون نگفت باعث آرامش گفت دستیابی به اون هدف آرامشه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
این حرفتون درست ولی بحث ما راجب هدفی بود که خدا مارو براش آفریده ایشون نگفت باعث آرامش گفت دستیابی ...

پس من اشتباه متوجه شدم عذرخواهی میکنم عزیزدلم🥰💕🤍

خانم معلم آینده💕🦋