2777
2789

چون خودم انتخابشون میکنممم😂😂

چون این کسافتا بلدنننننننن

وایییییی

با ی پسره دارم اشنا میشم پسره تحصیل کرده کاری  مودب خشگل ولی قبلا دوست دختر نداشته باورتوننن میشه؟

منم باورم نمیشد تا وقتی ک باهاش حرف زدم

قشنگگگ معلومه از ایناس ک بلد نیست مخ بزنه😂

خیلیی ی جوریه واسمممم

واقعا ناشیه ک چطور با ی دختر حرف بزنه

حتی رابطه جنسی هم نداشتهه

حس میکنم بار از این جدا میشم میرم با ی پسر لاشی ک بلده🤣باز شکست میخورم

خب همینو بچسب😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این خوبه 

یکی از من تودانشگاه خوشش اومده بع هر خری گفته بیاد ب من بگ فلانی باهاتون کار داره

خوودش منو میبینه سریع محل و ترک میکنه

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

مثل پسرخاله من

واقعا بلد نیست مخ بزنه

بچه میاد همیشه پیوی من ازم میپرسه فاطمه اط یکی خوشم اومد نمیدونم چیکار کنم

هیچ وقتم دوس دختر نداشته

خیلی خوش قیافس، کشتی گیره، قد و هیکلش خوبه داداشم

همه چیش کامل و اوکیه

فقط ب فکر کار و تحصیل و...

دخترا اینارو ول میکنن میرن سمت لاشیا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

اتفاقا پسرای لاشی برای من کسل کننده بودن 

دوست پسر الانم اولین رل منه 

باور نمیکنی چقدر تو این چیزا ساده لودح و یک روعه 😂

صادقه همه چیزو میگه بهم ترس های زنرگیشو میگه و لذت میبرم که اینقدر بهم اعتماد داره

All is one