2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا همش گیر لاشیا میوفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم داداشم ۱۶ه جوشونو می دونم بابا چتاشونو از گوشیش دیدم دیگهواسه یه بازی که جدید میاد خر ذوق میشن

من داداش ندارم خودم 17سالمه ولی تو دور و اطراف و کلاس و... دیدم اکثررررشون دیگه حدلقل یه چت با دخترو داشتن🤦🏻‍♀️

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
مرسی🤣😐چرا اینکارو کردیمنم داشتم چندتایی

کلا با هرکی دوست میشدم رفتارم این بود که صفر کیلومترم همشونم عاشقم میشدن ،بخاطر این همکارم که عاشقش شدم باهمه کات کردم وچندسال باهم بودیم اخر مادرش راضی نشد ومنم لج کردم ازدواج کردم واون هنوز مجرده گفته حسم میگه یروزی برمیگرده پیشم

من داداش ندارم خودم 17سالمه ولی تو دور و اطراف و کلاس و... دیدم اکثررررشون دیگه حدلقل یه چت با دخترو ...

اینو نمی دونم واسا با یه اکانت که خودش نمی دونه برا منو بهش پیام بدم مشکوکم کردی

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 
اینو نمی دونم واسا با یه اکانت که خودش نمی دونه برا منو بهش پیام بدم مشکوکم کردی

ببین تابلو بازی درنیار😂بگو ک نمیدونم از یکی از دوستات گرفتم و فلان

همون اولم چیزی نگو

چندروز چت کن

اونوقت میفهمی😂🤦🏻‍♀️جواب هرچی شد منو تگ کن بگو بهم😂

خودم تجربه ندارما شنیدم اینجوری تعریف میکردن همکلاسیام ک کلاس میرم و... دارم میگم بقیش با خودت😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

اولاش بایکی دیگه میرفتم سر قرار  به این میگفتم خونه ام میگف از خونه بزنگ ،شمارشونوشته  بودم  تویه دفتر میزنگیدم مامانم میگفتم به اون شمارم یه تک زنگ بزن ببینم چرا قطع میشه مامان ساده منم یه تک میزد ،از رفتار یکی فکر نکن لاشی نیست وسادس

اخیییییییاینم دانشگا دولتی برق قدرت خونده الانم کارش همینهماشین دارهولی تالا دوست دختر نداشتهعجیبههه ...

خیلیم عالی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻