2777
2789

انرژیم منفی همش انرژی منفی همش دارم بدشانسی میارم از وقتی با این همکارم تو رابطه رفتم. 

😭😭  حتی  سر کوچک ترین چیز ها میگه خوشبحالت 

خوشبحالت مشکلی نداری 

خوشبحالت سالمی 

خوشبحالت زود مال تو اومد 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای منم از این کلمه متنفرم دیشب ی دختره هی میگفت خوشبحالت بارداری خوشبحالت فلان دیشب نتایج غربالگریام اومد زده بود ریسک مشکل دار خدایی نکنید اینکارو

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اخری چه دارکه

ما دست همم نگرفتیم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشعوره بیشعور

بخدا دیوانم کرده. 

اخه نفهم تو مردی . تو سنت بیشتره. طورم میاد همش میگه خوشبحابت 

شاید عادت لفظی اش است.منم اطرافم هستن که عادت لفظی دارن بگن خوشبحالت.قصدوقرضی هم ندارن

نه فقط چیزای کمی هست. ورد زبونش نیست 

چقدر این کلمه بار منفی داره وآزار دهندست شنیدنش 

اینبار که گفت زل بزن توچشماش بگو عزیزم میدونستی بار منفی داره این جمله 

کاش به جای خوش به حالت و انتقال حس منفی وحسرت  بگی خوشحالم برات  

وای منم از این کلمه متنفرم دیشب ی دختره هی میگفت خوشبحالت بارداری خوشبحالت فلان دیشب نتایج غربالگریا ...

به چی رسید الان  زندگی خودمون پر چالشه  اینام روش