انرژیم منفی همش انرژی منفی همش دارم بدشانسی میارم از وقتی با این همکارم تو رابطه رفتم.
😭😭 حتی سر کوچک ترین چیز ها میگه خوشبحالت
خوشبحالت مشکلی نداری
خوشبحالت سالمی
خوشبحالت زود مال تو اومد
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بخدا دیوانم کرده. اخه نفهم تو مردی . تو سنت بیشتره. طورم میاد همش میگه خوشبحابت
بخدا یه دوست حسود داشتم حسادت توصورتش موج میزد هرچی میشد بهم میگفت خوش بحالت خیلی حسود بود تا چیزیو که داری از دست ندی ولت نمیکنه .ولی امان از روزی که بخودش بگی خوش بحالت خودشو میزنه به بدبخت بودن و جوابتو میده و میخوردت
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بخدا یه دوست حسود داشتم حسادت توصورتش موج میزد هرچی میشد بهم میگفت خوش بحالت خیلی حسود بود تا چیزیو ...
همین طورن. .چه غلطی کردم .
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
هرجابهت گفت خوش بحالت بگو خوش بحال شما که فلان چیزو داری اگه جبهه گرفت بدون عمدا اون طور میگه که چشم ...
مرسی
مگه کسی میگه این جور چیزا خوشبحالت تو فلان چیز شدی
رابطه ما از نزدیک فقط سلام بوده 😱😱😱😱😱😱
اونم از دور هیچ لمس بین ما نشده