2777
2789
عنوان

حاظرین طلاتون رو بفروشید همسرتون

455 بازدید | 43 پست

خونه بخره؟ خانم وقتی تازه عروسه شوهرش گوشواره پدری اون عروس رو بفروشه النگوش رو بغروشه که خونه بخره بعد خود شوهر حلقه ازدواج خودشو بفروشه برای خرید خونه 

بعد کلی طلا بخرن عروسی های فامیل های شوهر به اونا هدیه بدن ولی هیچ طلایی برای خود خانمش نخره بگه پول ندارم مجبور که نیستم بخرم برای فامیل ها مجبورم هدیه بدم 

بعد الان بعد ۳۰سال زندگی روز مادر بره طلا بخره بگه چند روز دیگه اینو میفروسیم خونه می‌خریم بعد وقتی دخترش که من باشم بگم بابا چی میگی حداقل اینو نگو دل مامان می‌شکنه بعد سی سال داری بهش هدیه میدی نزن تو ذوقش 

بطوری از پایین به بالات با اخم نگاه کنه بگه تو حرف نزن بچه ای تو و مامانت نمی‌فهمید من چی میگم 

بنظرتون درسته؟ بنظرتون به من و مامانم داره ظلم میشه؟ یا حرف بابام درسته که میگه شما عقل ندارین 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

هیچوقت وقتی بابام بهم میگه نظر نده بچه ای از حرفش ناراحت میشم اما میذارم به حساب نادونی ش چون من تو همین نی نی سایت به هرکسی مشاوره زندگی دادم کسی نگفته حرفت اشتباه بوده همیشه بابام باید بگه؟😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین کارو انجام دادم طلا فروختم خونه خریدم ماشین میخوام بخرم به امید خدا

خوب خونه و ماشین به نام خودته با همسرت

ببین عزیزم طلا به نظر من یه پولی که هروقت اضافه اومد بخریش و هر وقت احتیاج بود بفرویش  

من خودم  تا الان شاید بالای ۶۰۰ گرم فروختم خریدم  

و اصلا برام مهم نیست البته شوهرم هر وقت پول اضافه  داشته باش بدام میخره

اگه مامانت به اندازه سهم طلاهاش خونه رو میزد به نام خودش معذرت میخوام زبون پدرتون انقدر دراز نبود. الانم هرخانومی میخواد طلا بده باید شرط کنه به اندازه طلاهاش دنگ بزنه ب نامش. این که بگه بده بعدا میخرمو قبول نکنید خانوما

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
منم طلاهامو دادم خونه ساختیم مگه زن و شوهر فرق دارن؟

نه اینکه به مامانم با داد بگه خفه شو زن بی عقل آخه یه هدیه تا حالا واسه مامانم نخریده بزور طلا میخره دستش کنه که پس فردا بگه من روز زن هدیه دادم ولی همه رو از دستش بگیره