2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 219 پست
میدونی چرا گفتم دختر مجرد نره خونه ی متاهل؟ من دوستم متاهله و مدام اصرار می‌کرد بیا خونمون من وقت ند ...

خوبه تو بلاکش کردی یه دختر دیگه بود یا دور از جون اسی رفیقش بود میرفت پا میداد 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از دوستم ناراحتم کرد من اگه شکی به نامزدم کنم خودم برخورد میکنم اون چرا اش دهن سوز میشه انرژی منف ...

اسی چرا دوس داری بگی دوستت مقصره؟ به نظرم فقط و فقط خودت مقصری حریم خصوصی نداری 

اسی چرا دوس داری بگی دوستت مقصره؟ به نظرم فقط و فقط خودت مقصری حریم خصوصی نداری

از امروز فهمیدم که نگم 

وگرنه برای بقیه دوستا که تعریف میکنم همچین چیزایی ازشون نشنیدم با این که یکیش هم خیانت دیده همیشه گفته انشالله که خوب میشه ولی این...

خوبه تو بلاکش کردی یه دختر دیگه بود یا دور از جون اسی رفیقش بود میرفت پا میداد

نه بابا مگه دیوونم. مجرد هم بود محلش نمیدادم

نمیدونی زنش چقد ازش تعریف می‌کرد. کثافت اگه بدون چی ها بهم گفته بود چند بار زد به سرم اسکرین بگیرم برا دوستم بفرستم دوباره گفتم این الان میگه حتما تو شوهرمو از راه به در کردی دیگه گفتم ولش کن

از امروز فهمیدم که نگم وگرنه برای بقیه دوستا که تعریف میکنم همچین چیزایی ازشون نشنیدم با این که یکیش ...

تا وقتی یاد نگرفتی زندگی شخصیت به هیچ کس مربوط نیست ازدواج نکن. منم در حال آشنایی هستم اما حوفامون بین خودمون میمونه. به دوستام چه ربطی داره ما قراره چیکار کنیم؟ 

چون ساده هستم 🙌🏻💔

ساده ای. ولی اون حرف دوستت که گفته پرستار نگیر رو قبول دارم. از این به بعد هم دوستت زنگ زد یا پیام داد بدون هیچ دلیلی جوابشو نده بذار خودش خسته شه بره. هر اتفاقی هم قرار بود بین تو و نامزدت بیفته برا هیچکس تعریف نکن 

ساده ای. ولی اون حرف دوستت که گفته پرستار نگیر رو قبول دارم. از این به بعد هم دوستت زنگ زد یا پیام د ...

روشش رو نمیدونم یه مدتی محل ندادم دیدم دیروز میگه وقتی با تو حرف مبزنم شارژ میشم ...ینی بیشتر حرف بزن باهام....