دوستان من با دوستم صبحت میکردم که امکان داره منو نامزدم برای بعد عروسی بریم شهر دور اونم گفت بچه دار شی دست تنها میمونی منم گفتم شاید پرستار بچه بگیرم خیلی وقیح برگشت گفت اونوقت با پرستار میریزن رو هم 😐😐😐 بعد میدونه نامزدم خیلی مثبت و متعهده چراااا اینو میگه ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا موافقم،خب درباره جمله دومشماهم قاعدتا باتوجه به رفتار دوست و همسرم مشکلی با این قضیه ندارم و ...
میدونی چرا گفتم دختر مجرد نره خونه ی متاهل؟ من دوستم متاهله و مدام اصرار میکرد بیا خونمون من وقت نداشتم هی میگفت شوهرم خیلی خ. به مثل فرشته ست و مدام تعریف میکرد یه روز شوهر کثافتش شمارمو از گوشی دوستم برداشته بود مزاحمم میشد. فکرشو بکن حتی منو ندیده بود 10بار بلاکش کردم. ترسیدم به دوستم بگم زندگیش از هم بپاشه
من الان مشکلم نامزدم نیست مشکلم دوستمه اسمشو گذاشته رفیق ولی از الان انرژی بد میفرسته نفوذ بد میزنه
اون دوستته عزیزم که متوجهت میکنه .خیلی از خانما اعتماد کورکوراته دارن ولی وقتی وارد زندگی مشترک میشی میبینی خیلی چیزا هست که باید مواظبش باشی. فارغ از عشق و علاقه افراطی دوران نامزدی،بعد عروسی زندگی مشترک کلی تفاوت و چالش داره.
اجی چرا اعصاب خودتو خورد میکنی اینا رو متقاعد کنی بچه هم میفهمه رفیقت داره زندگیتو خراب میکنه باوره ...
استاتر چرا ریز و درشت زندگیشو باید گزارش بده برا دوستش؟ حتی این که قراره بعد ها پرستار بگیرن هم بهش گفته اونم نطرشو گفته. استان خودش با بچه بازی داره زندگیشو خراب میکنه
کم کم رابطه تو باهاش قطع کن از هر جا جلوی ضرر رو بگیری منفعته تو هم بهش گیر بده بگو اینجوری میری بیرون خیانت میشه یا کم کم بگو دختر مجرد دیدم میرفت خونه متاهل آخرش مامانش فهمید دخترش چیکارس همینطوری این میاد رو مخت تو هم برو رومخش بذار بفهمه که تو متوجه حرفاش میشی خودتو به سادگی نزن بگو آره من نه پرستار میارم خونه نه رفیق مجرد میارم خونه بهش گوشزد کن دوروز اول خودشو میزنه به مظلومی که من منظوری نداشتم بعدا خودشو میکشه کنار بفهمه از تو و زندگیت هیزمی براش گرم نمیشع