2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 219 پست

عزیزم سه واقعیتو بگم بهت

دوره ی قبلی یعنی شصت و هفتاد ، مردا دنبال زنا بودن به همین خاطر این اتفاقا کمتر بود 

الان برعکس شده زنا مث ندیده ها دنبال مرداد مخصوصا مردای متاهلن نمیدانم دلیلش چیه برعکس شده 

به خدا الان پسرا رد میشن دخترت متلک میگن پسرا تو ماشینن دخترا یهو میرم سوار میشن 

اصلا عجیبه 

یعنی حرفایی من از این هرزه ها شنیدم که مخم سوت کشید

به نظر من شوخی بوده شما روی دوستت حساس شدی.دوستت نگفته دعا نوشتم فقط خواسته با اون لفظ متقاعدت کنه.چ ...

ینی چی متقاعد کنه میشه توضیح بدی

۲۳

دوست شما بهتون با شوخی بگه برا شوهرت دعا نوشتم ممکنه اون لحظه بخندین ولی با خودتون نمیگین این حرفو یه آدم نرمال نمیزنه ؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ببین اسی میگه رفیقش میگه من دعا گرفتم شوهرت بیاد سمت من تو رفیقت اینو بگه باهاش ادامه میدی؟ از هم ...

کدوم احمقی خودش میاد همچین حرفی رو بزنه؟ یا دوستش روانیه یا استاتر شوخی میکنه 

نه ببین اسی میگه رفیقش میگه من دعا گرفتم شوهرت بیاد سمت من تو رفیقت اینو بگه باهاش ادامه میدی؟ از هم ...

دوستش نگفته دعا میگیرم.گفته از کجا معلوم‌نگرفتم خواسته اسی رو متقاعد کنه به دعا معتقد باشه به شوخی فعل منفی کرده.اسی هم هنوز شوهرش نیست پارتنرشه.

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

اسی بچها بعضی تاپیک ها خیلی خوب نظر مییدن بعضی تاپیک ها اصلن انگار نه انگار من م مثل خودت تاپیک زدم درباره بابام دو دقیقه پیش بعد همه حق رو دادن به بابام 😐 ناراحت نشو بعضی موقع بد قضاوتت میکنن اینا 

برو یه فکری بکن چجوری شر دوستتو کم کنی که به قول خودت نقطه ضعف هم دستش ندی 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
ینی چی متقاعد کنه میشه توضیح بدی۲۳دوست شما بهتون با شوخی بگه برا شوهرت دعا نوشتم ممکنه اون لحظه بخند ...

نه اسی این داره بهت گوشزد میزده پاتو بکش کنار من شوهرتو میخام تو الان به نشنیدن بزنی خودتو پس فردا بزور میندازتت از زندگی بیرون همین کاربرایی که الان میگن رفیقت شوخی کرده سفت به زندگی خودشون مسچسبن همه احتمالات رو در نظر میگیرن 

همش گفتی من تیزم من تیزم. به نظرم یه دختر تیز کاری نمیکنه که بعدا پشیمون باشه. با عرض پوزش دوستت خیل ...

شما متوجهی من چی میگم  من میگم اون بحث خیانت رو با شما موافقم علم غیب نداره کسی...

ولی شما فرض من دوست صمیمیتم شما یهو میگی منو همسرم جشن عروسی دعوت شدیم مختلطه یهو میپرم میگه اگه بری مطمن باش شوهرتو یه خانم بهت خیانت میکنن شاید بگی اوکی منطقیه با توجه به زیاد شدن خیانت ولی من هیچ وقت این حرفا رو به کسی نمیگم نمیگم حتماااااااااا باور کن تو ذهن شما یا حسود یا منفی بافی تلقی میشم

این چیزا عادیه نمیدونم چرا اینقد همه چی رو عجیب تعریف میکنن. هر چند به نظرم اشتباهه دختر مجرد بره خو ...

دقیقا موافقم،خب درباره جمله دوم‌شماهم قاعدتا  باتوجه به رفتار دوست و همسرم مشکلی با این قضیه ندارم وقتی همه چیز در چارچوب باشه همه که از شکم مادرشون متاهل به دنیا نمیان و همه هم که دقیقا تویه روز متاهل نمیشن بگیم خب فلانی که دوست روزا ی سخت من بودتوی رسیدن به همسرم الان چون مجرده بره کنار.الان هم‌با نظر اسی موافق نیستم صرفا خیال پردازی ها و آینده نگری چه مشکلی داره؟اونطوری دو نفر آدم که دوست همن دیگه درباره چی باید حرف بزنن؟

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

یه بچه دبیرستانی که تو خیابون رل میزنه سر کلاس جیغ میزنه کسی به اون پسر نگاه نکنه مال منه 

اسی رفیقش میاد میگه من واسه شوهرت دعا گرفتم بعد شما میگید اسی حساس نباش گیر نده 

😐فازتون رو برم 

شما متوجهی من چی میگم من میگم اون بحث خیانت رو با شما موافقم علم غیب نداره کسی...ولی شما فرض من دوس ...

اگه ازش حس منفی میگیری کم ریز و درشت زندگیتو بهش بگو. به اون چه ربطی داره تو قراره بعدا چیکار کنی؟ بی نهایت خام و ساده ای