2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 219 پست
ولی من بدبین نیستم می‌دونم کسی معصوم نیست ولی اصلا این حرفو اول زندگی دوستم به زبون نمیارم

بهت حق میدم ، آدم نباید هر حرفیو به زبون بیاره...اونم وقتی که دوستش نامزده و با هزار امید و آرزو از آیندش حرف میزنه

منم همینو میگم دقیقا و مشکلم این بود ناراحت شدم انرژی منفی فرستاد

حالا یه حرفی زده

اینقدر بهش فکر نکن

کو تا بچه بیاری و پرستار بگیری

از الان غصه اون و میخوری

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نباید این حرفو بهت میزد ولی شاید اونم مثل من هرمردی رو که اطرافش دیده یکیار خیانت کرده به معنای واقعی هرمر دی رو میشناسم اطرافمسابقه ی  خیانت داشته متاسفانه. کلا مرد وفادار نمیدونم چه شکلیه.

چون که راست میگه. من با این چشمام مردی رو دیدم که فامیل روش قسم میخوردن. عاشق زنش بود اما زیر زیرکی ...

جامعه بد شده ولی من عمرا به کسی انرژی منفی بفرستم چون انرژی خیلی مهمه اگه منو دوست داشت می‌گفت انشالله که تا آخر اینجوری وفادارت بمونه خیلی منفی بافه 

ایشالا بعد عروسی رفیقت هم تو خونه نیار. پرستار هم خواستی بگیری همسن مادرشوهرت بگیر .

تازه میگه میام خونتون فلان کار میکنیم فلان جا میریم خیلیییی پیگیرمه