2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 219 پست
جامعه بد شده ولی من عمرا به کسی انرژی منفی بفرستم چون انرژی خیلی مهمه اگه منو دوست داشت می‌گفت انشال ...

حسادت می‌کنه. نباید اینو بهت میگفت. اما شما همیشه مراقب باش. مخصوصاً همین دوستت

من یه حرفی انداختم وگرنه نامزدم که قبول نمیکنه اصلا ولی برای این موضوع دلخور شدم که اول زندگیم داره ...

یعنی دو فردا دیگه اتفاقی برات بیوفته تقصیر دوستته که انرژی منفی داده؟ یکم واقع بین باش ،همه ی مردای خیانتکار رو پیشونیشون ننوشته ما خیانتکاریم همین مردایی بودن که به ظاهر متعهد بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بذار ازدواج کنی زیر یک سقف بری تا نامزدت رو بشناسی بعد بگو چجور هست الان اولش هست شما تجربه زند ...

پنج سال از من کوچیکه با اون سنش زیادی بدبینه من خودم تیز بینم ولی ابدا انرژی منفی بدم به کسی

یعنی دو فردا دیگه اتفاقی برات بیوفته تقصیر دوستته که انرژی منفی داده؟ یکم واقع بین باش ،همه ی مردای ...

نه عزیزم ولی به دور از ادبه کسی که به تازگی وارد زندگی میشه اینو بگی وگرنه ما خانوما تیزبینیم خودمون

عزیزدلم زنای مثبت به خودشون نباید نگاه کنن شنیدی حتی در ماشین رو باز میکنن میشینن اگه یه مرد تنها تو ...

یا ابوالفضل جدی میگی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بله میگه همه مردا خیانت میکنن یه روزی

دوستت نی نی سایتیه 

چون اینجا بگی شوهرم امروز صبح تو حیاط تف کرد

میگن داره خیانت کنه 

اگ بخوای مدام نگران باشی شوهرت خیانت نکنه و اعتماد نداشته باشی 

دیگ اسمش زندگی نیست 

شکنجه اس 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️