دوستان من با دوستم صبحت میکردم که امکان داره منو نامزدم برای بعد عروسی بریم شهر دور اونم گفت بچه دار شی دست تنها میمونی منم گفتم شاید پرستار بچه بگیرم خیلی وقیح برگشت گفت اونوقت با پرستار میریزن رو هم 😐😐😐 بعد میدونه نامزدم خیلی مثبت و متعهده چراااا اینو میگه ..
من یه حرفی انداختم وگرنه نامزدم که قبول نمیکنه اصلا ولی برای این موضوع دلخور شدم که اول زندگیم داره ...
یعنی دو فردا دیگه اتفاقی برات بیوفته تقصیر دوستته که انرژی منفی داده؟ یکم واقع بین باش ،همه ی مردای خیانتکار رو پیشونیشون ننوشته ما خیانتکاریم همین مردایی بودن که به ظاهر متعهد بودن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
عزیزدلم زنای مثبت به خودشون نباید نگاه کنن شنیدی حتی در ماشین رو باز میکنن میشینن اگه یه مرد تنها تو ...
یا ابوالفضل جدی میگی
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘