2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5072 بازدید | 219 پست

همین تاپیک بغلی شوهر خانم با فروشنده مغازه ریخته بود رو هم زتش رو داره طلاق میده 

خانمه هم فک میکرد  شوهرش خیلی متعهده

با دستای خودت که نباید کسی رو مدام بیاری جلو چشم همسرت 

خودمم همین خیال خام تو رو داشتم تا سرم اومد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب تو که میدونی نامزدت متعهده چرا این حرفو باور کردی

باور نکردم می‌خوام حالیش کنم این حرفا اصلا خوب نیست که میزنی شوخیشم دوست ندارم ... نفوذ بد زدن و انرژی بد فرستادن کار خوبی نیست تازه من میگم نامزدم مرد زن بچه دوستیه متعهد میگه همه مردا آخرش خیانت میکنن 

پرستار بچه ها اکثرا پیرن و آش دهن سوزی نیستن نگران نباش. من دور و برم چند نفر پرستار گرفتن شوهر هیچک ...

والا من کاری ندارم حتی جوونم باشه می‌دونم مطمنم از نامزدم حتتیییی اگه خیانت کنه رفیق آدم نباید انقدر اول زندگی بهم نفوذ بد بزنه همش منتظر اتفاقای بده

والا من کاری ندارم حتی جوونم باشه می‌دونم مطمنم از نامزدم حتتیییی اگه خیانت کنه رفیق آدم نباید انقدر ...

منم دلم میخاد بگیرم ولی میترسم

شوهرم بشدت چشم پاکه اما به ادمای این دوره اعتماد ندارم

مگر سن بالا باشه ک ب پست ام نخورده

همین تاپیک بغلی شوهر خانم با فروشنده مغازه ریخته بود رو هم زتش رو داره طلاق میده خانمه هم فک میکرد ...

من الان مشکلم نامزدم نیست مشکلم دوستمه اسمشو گذاشته رفیق ولی از الان انرژی بد میفرسته نفوذ بد میزنه 

والا من کاری ندارم حتی جوونم باشه می‌دونم مطمنم از نامزدم حتتیییی اگه خیانت کنه رفیق آدم نباید انقدر ...

آره واقعا نفوس بد میزنن ته دل آدمو خالی میکنن دیدت خراب میشه. با این جور آدما که منفی بافن کلا نباید رفاقت کرد.

پرستار بچه ساعت تعیین میشه براش اونم کلا دو هفته بعد زایمانت نیازش داری خودت هم قراره باهاش در ارتبا ...

خودش از بس با خیانت کار ها در ارتباط بوده من هرچقدر میگم مرد متعهد هم وجود داره میگه نه اصلا 

آره واقعا نفوس بد میزنن ته دل آدمو خالی میکنن دیدت خراب میشه. با این جور آدما که منفی بافن کلا نباید ...

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم می‌خوام بره کلا حرف نزنیم ولی خیلی پیگیره

منم دلم میخاد بگیرم ولی میترسمشوهرم بشدت چشم پاکه اما به ادمای این دوره اعتماد ندارممگر سن بالا باشه ...

اصلا پرستار بچه نباشه ایییین همه زن خونه خراب کن بیرونن نمیتونه با اونا باشه ؟