2777
2789
عنوان

دوباره برگشتیم دوران کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 91 پست
چجوری این کارو میکنید میشه ب منم یاد بدین؟

البته  هر  دوره  باید  سه  شب  پشت  سر  هم  بذاری 

من  سه  شب پشت  سر  هم  حنا  میذارم  و کلی پاهام  سیاه  میشه  منتظر  میمونم  سیاهی ها  بره  تقریبا  یک  ماه  طول  میکشه  تا  بره 

و بعد  میرم  دوره  بعدی  و سه  شب  پشت  سر  هم  میذارم 

حنا میذارم   میخوابم   صبح  میرم  پامو  میشورم 

حتما  هم  باید  ۶  ۷   ساعت  قبل  حنا  گذاشتن  حنا  رو با  آب  جوشیده  و داغ  خیس  بدی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی نترسید ما خانوادگی گرفتیم اگر دکتر نری زودتر خوب مییشی این، دکترای جدید تجارت دارو راه انداختن  بدتر میشی یابای من دازو خوزد هنوز خوب نشده مایی مه دکتز نرفتیم با یم هفته استراحت بهتر شدیم فقط سرفش دیر از، بین میره

😎💚🐬
اولش خشکه خیلی ولی دارو بخوری خلطی میشه تا یک ماه کامل برطرف میشه من خودم الان سرفه دارم ولی تب ندار ...

الحمدلله 

ویتامین سی مصرف کنید 

امیدوارم زود زود بهبودی کامل حاصل بشه دوستم❤️

💙💙💙
پسر من چند روز خوب میشه. دوباره یکی دو روز بدنش گرم میشه. تب شدید نه. در حد ۳۸ درجه. بعد دو سه ساعت ...

نمیدونم چرا عکس نمیاد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
الحمدلله ویتامین سی مصرف کنید امیدوارم زود زود بهبودی کامل حاصل بشه دوستم❤️

ممنونم عزیزم 💚خوب شدم خداروشکر  یه نکته اینکه موقع بیماری قرص مکمل اصلا نخورید فقط میوه، و اب میوه طبیعی  امیدوارم تنتون همیشه سالم باشه 

😎💚🐬
داروهاش چی بودن عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ممنونم عزیزم 💚خوب شدم خداروشکر یه نکته اینکه موقع بیماری قرص مکمل اصلا نخورید فقط میوه، و اب میوه ...

عه چه جالب ممنونم که گفتید

همچنین خودتون و خانواده تون عزیزدل

💙💙💙