2777
2789
عنوان

دوباره برگشتیم دوران کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 91 پست
والا به خدا ما حواسمون پرت شده. جز بچه ام به هیچی فکر نمیکنم و برام اهمیتی نداره. به مرز جنون رسیدم ...

😢😢😢😢

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خاله من دوسال پیش براثر انفولانزا فوت کرد.امسال بچه‌جاریم یک ماه تب و لرز و سرفه داشت اخر بستری شد و ...

اره دقیقا خیلی خطرناکه 

دایی منم مشکل قلبی داره الان این ویروس رو گرفته کلا زده ب قلب و ریه هاش خدا کنه بخیر بگذره فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا حنا؟ مگه چی میشه

حنا  رو  با  آب  داغ  و جوشیده  یه  ۷  ۸  ساعت  خیس  بدی  و قبل  خوای  بذاری  کف  پات  و بعد  با  پلاستیکی ( مشمای میوه )  ببندی  و جوراب  بپوشی  و بخوابی  و بعد  سه  روز  اگر  سودا  و سم داشته  باشی  میره  کف  پات  و  میگن  یعنی  سودا  خارج  شده .

من  تا  الان  ۷ ماه ( هر  ماه  سه  شب  پشت  سر  هم  گذاشتم) و خداروشکر  خیلی  از  مشکلاتم  حل  شد .

نمونه  اش  سالها  دستام  درد  می گرفت  خصوصا  قبل  خواب.اصلا  نمیدونستم  دلیلش  چییه . و با  چند  دوره  حنا  خوب  خوب  شدم  .

حنا رو با آب داغ و جوشیده یه ۷ ۸ ساعت خیس بدی و قبل خوای بذاری کف پات و بعد با پل ...

من تازگیا خیلی بی حال و خستم ممکنه به خاطر اینا باشه؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

آنفلوآنزا هست؟مکه به قلبم میزنه یا خدااااا

اره عزیزم.دکتر پسرم میگفت اگه طولانی مدت بچه تب داشته باشه یعنی بیست روز یک ماه باید اول اکوقلب انجام بشه اگه قلب سالم بود با داروی ضدویروس برطرف میشه اگه قلب سالم نبود یه داروهای دیگه داره واسه قلب.کلا خیلی خطرناکه سریع میزنه به ریه ریه بچه ۵ساله تموم بینش سفید

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
میتونه باشه حنا گذاشتن ضرر نداره تنفس آگاهانه شکمی هم انجام بده خیلی خوبه

ممنون 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

پلیوم؟ فلوبان؟ یادتون نیست

فرستادم برات عزیزم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.