2777
2789
ما فقط یه وعده غذا میخوریم هرروز ....شما عصرونه غذای بیرون میخوری شبم شام میخورین چه خبره ...چندکیلو ...

تازه شبم برنج میخوریم همیشه😅😂

۶۰ کیلوعم لاغر نیستم ولی چاقم نیستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچی پیتزا سوخاری همبرگرو.....قدم ۱۶۳ ایناست وزن ۶۰ حالا لاغر نیستم ولی اضافه وزن ندارم

لاغری .پس بخور عزیزم نوش جونت😂

من قدم ۱۶۱ وزنم ۵۵.ولی اگه هفته ای دو بار میان وعده پیتزا و اینا بخورم قشنگ هفته ای دو کیلو چاق میشم😂

لاغری .پس بخور عزیزم نوش جونت😂من قدم ۱۶۱ وزنم ۵۵.ولی اگه هفته ای دو بار میان وعده پیتزا و اینا بخور ...

من بدبختی دارم اینم نخورم بجاش کلی کیک و بیسکوییت اینا میخورم عصرا😂🥲

تازه شبم برنج میخوریم همیشه😅😂۶۰ کیلوعم لاغر نیستم ولی چاقم نیستم

خوشابه سعادتت...من مثل تو بخورم سرسال نشده ۱۰۰کیلو میشم....مثل شما نخوردم سر یه سال ۱۰کیلو اضافه کردم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

واقفا خوش به حالت کاش منم مثل تو بودم هی میخوردما حیف وصدحیف😥😥😥😔😔😔

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

منمم شکلات و کیک و بیسکوییت خیلیی دوس دارمم .

حالا یه بنده خدایی بود تو نینی سایت باهاش اشنا شده بودم چند سال پیش. بعد اینا دوبار شام میخوردن .یعنی دوبار شام درست میکرد.یه بار ساعت ۶ اینطورا پا میشد شام مثلا مرغ و برنج دزست ویکرد ساعت مثلا ۷ و نیم میخوردن .بعد دوباره ساعت ۱۱ پا میشد کتلت درست میکرد ساعت ۱۲ میخوردن میخوابیدن😅بالای ۱۰۰ کیلو هم بود

منمم شکلات و کیک و بیسکوییت خیلیی دوس دارمم .حالا یه بنده خدایی بود تو نینی سایت باهاش اشنا شده بودم ...

معلومه دیگه چاق هم میشن، حتی میگن میان وعده که غذا یا بیسکویت و شیرینی جات باشه نخوزدید دیگه چه برسه دو وعده شام 

Tunnel Vision                                                                  

منمم شکلات و کیک و بیسکوییت خیلیی دوس دارمم .حالا یه بنده خدایی بود تو نینی سایت باهاش اشنا شده بودم ...

واقعا زنه چه حوصله ای داشته دو دفعه شام درست می‌کرده ؟ لاحداقل غذای چند ساعت پیش رو می‌خوردند یک چیزی 

Tunnel Vision                                                                  

من هم قبلا مثل شما اعتیاد داشتم به عصرانه خوردن مثل کیک و بیسکویت اما ترکش کردم، توصیه میکنم که سعی کنی ترکش کنی چون میان وعده خوردن خواه غذا باشه یا شیرینی جات، چاق کننده است 

Tunnel Vision