2777
2789
عنوان

خدایا دلم گرفته ازت

277 بازدید | 11 پست

خودت گفتی از دروغ بدت میاد،از دورویی بدت میاد،ادمایی که بدی میکنن رو دوست نداری،خدایا پس چرا وقتی داری میبینی بهم بد میکنه دستشو رو نمیکنی؟چرا وقتی تو تنها شاهدمی هیچ کاری برام نمیکنی،خدایا خودت گفتی از مادر مهربون تری،پس چرا عذابم میدی مگه من چی خواستم ازت غیر اینکه شوهرم ذات حقیقی اون رو ببینه،چرا همش منو بد میکنی تو چشم شوهرم،گناهم چیه خدایا😔😔😔

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

شاید لیاقتت بالاتره

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا اگه دست طرفو رو کنه یعنی اجبار 

و اختیار از بین میره 

مثلا طرف قایمکی دست تو دماغش میکنه اگه خدا یهویی دیوار رو برداره و همه از خیابون ببین این میشه اجبار 

کسانی که باعث آزار و اذیت شما شدن توسط خدا عذاب می‌شوند 

بله دروغ گناه کبیره است 

گناه کبیره گناهی است که برای آن وعده آتش آمده است 

پس آن دروغ گو ها از آتش در امام نخواهند بود 

بازم نکاتی هست 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

خدا اگه دست طرفو رو کنه یعنی اجبار و اختیار از بین میره مثلا طرف قایمکی دست تو دماغش میکنه اگه خدا ی ...

عزیزم من تو زندگیم دارم عذاب میکشم،حتی راضی ام دستش هم رو نشه فقط از زندگیم بره،کمرنگ بشه اما چون مادرشوهرمه هیچوقت چنین اتفاقی نمیفته،فقط داره منو اذیت میکنه ولی جلوی همسرم باهام خوب رفتار میکنه

عزیزم من تو زندگیم دارم عذاب میکشم،حتی راضی ام دستش هم رو نشه فقط از زندگیم بره،کمرنگ بشه اما چون ما ...

بله درست حرف شما سخته 

توجه داشته باشید وفتی مادر شوهر شما زرنگ بازی درمیاره و جلو شوهرت چیزی نمیگه خب لو نمیره دیگه 

ضمن اینکه باید خداروشکر کنی حداقل جلو شوهرت خوبه و در واقع باید خداروشکر کنی شوهرت واسش مهمه که مادرش با شما خوب برخورد کنه 

خیلی ها در همین سایت میگن شوهر سمت مامانش هست و پشت ما نیست 

ینی چی عزیزم

ی جایی عاشق یه ادم بودم...انقد پاک ک حتی روم نمیشد صاف تو صورتش نگا کنم چشاشو ببینم...نامزد شدیم ی چیز عجیب خاس...گذاش لای منگنه منو ک اره یا فلان چیزو ول کن یا منو انتخاب کن منظورش درسم بود..درصورتی ک ۱سال می دین بود پدرمو راضی کنه فقط...یهو گذاش رف با ی دختر دیگه..چون فامیل بودیم همههههه آوار شدن سر من....ک چرا بهم زدی چرا گفتی ن چرا فلان...نزدیک ۲سال من عذاااااب کشیدم...جیگرم اتیش گرف وقتی رف...ولی حدف و ...همه ام سمت من بود و اون بی گناه مشخص شد و اینک همه جا رف تو فامیل گف فلانی دلمن شکست!!

ی هفتهنکشید رف ازدواج کرد با دختری ک۲سال باهاش تو رابطه بود! و من نمیدونستم ینی همزمان ک سمت من بود...بله

گذشت تا من دندون قبول شدم اونم همون سال اول زنش خیانت کرد بش....

۵سال گذشته اما هنو داغش ب دلمه...هیچ مراسمشم نرفتم

الن یکی داره میاد تو زندگیم که...خیلی خوبه خیلی تحصیلات شغل اخلاق ایمان خانواده...

پرحرفی کردم ک بگم لیاقت من اون نبود ک اینطور با درد جدا شدم...پس توام توکل کن ب خود اون بالاسری من خیلیی ازش شاکی شدمااااا۲سال شب و روز گریه و عذاب...ولی تو نکن

ی رکعت نماز وتر بخون ب نیت نمار شب تو قنوت حاجتتو بخاه زیر ی هفته عجیب جواب داد برا من

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
بله درست حرف شما سخته توجه داشته باشید وفتی مادر شوهر شما زرنگ بازی درمیاره و جلو شوهرت چیزی نمیگه خ ...

اما خدا میتونه کاری کنه لو بره نمیدونم چرا نمیکنه

منم شوهرم پشتم نیست،هروقت بهش گفتم بخدا تو نیستی بهم بد میکنن،فحشم داد،کتکم زد،هیچوقت حتی خانوادم وقتی بچه بودم منو باور نداشتن

ی جایی عاشق یه ادم بودم...انقد پاک ک حتی روم نمیشد صاف تو صورتش نگا کنم چشاشو ببینم...نامزد شدیم ی چ ...

قربونت برم چقد سخت بوده برات

اما من متاهلم،مادرشوهرم دو از چشم شوهرم اذیتم میکنه،شوهرمو پر میکنه،تو تاپیکای قبلم نوستم کاراشو

اما خدا میتونه کاری کنه لو بره نمیدونم چرا نمیکنهمنم شوهرم پشتم نیست،هروقت بهش گفتم بخدا تو نیستی به ...

پس چرا مادرش جلو اون باهات خوبه؟ خیلیا میگن مادرشوهر جلو شوهر میزنن تو سرشون و شوهره میگه خوب کرد مامانم 

بگذریم ازش 

خدا بنا نداره بدون اسباب سبب کاری انجام بده 

باید مادر شوهرت خودش با اختیار خودش رفتارش باهات خوب بشه یا اینکه لو بره 

معجزه خرق عادته و در موارد خاص صورت می‌گیرد 

قربونت برم چقد سخت بوده براتاما من متاهلم،مادرشوهرم دو از چشم شوهرم اذیتم میکنه،شوهرمو پر میکنه،تو ت ...

عزیزدلمی...متوجهم میگم ک ایشالله تو نماز شب خدا حقو ب حقدار میده....ایشالله همسرتون متوجه بشن سریعتر❤