2777
2789
عنوان

شوهرتون عصبی میشه کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 97 پست

یه چوب برمیداشتی تو هم میزدی تو سرش. 

شوهرم یه بار بهم گفت دندوناتو خورد میکنم

رفتم مادرمو براش آوردم

مادرم گفت این کارو بکن ببین زنده میذارمت

الان جرات نداره تو بهم بگه 

چرا انقدر رو بهش میدی 

یه بار جلوش وایسا حداقل نذار به پدر مرحومت فحش بده 

نمی دونم شایدم تو شرایط شما نیستم 

پس میگم خدا کمکت کنه

وای عزیزم

چرا حق انتخاب نداره ؟ الان اگه بگه می‌خوام پیش مامانم باشم دادگاه حق رو می‌ده به شما فکر می کنم

نه من اگه شوهرم روم دست بلند کنه طلاق می گیرم

ولی خواهرم 

شوهرش باهاش این کارو کرده بود

مثل یه راز به من گفت ؛گفت کسی نفهمه

گفت حالم بده دارم می‌میرم بیا منو ببر دکتر

ولی من انقدر حالم بد شد که همه رو خبر کردم و بردمش پزشکی قانونی گفتم نباید کوتاه بیای😐تا مرز طلاق رفتن و شوهرش حسابی ترسید از پدرم

و همه چیو کرد به نام خواهرم که فقط طلاق نگیره و دیگه هیچوقت جرات نکرد حتی یه بار دست روش بلند کنه 

خواهرم می گفت تا قبل از اون چند وقت یه بار کتکم زده

نمی دونم چرا هیچوقت نگفته بود و از خودش دفاع نکرده بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا کاری به دخترت ندارم. قطعا خودت شرایطش رو نداشتی که این مرد عصبی رو تحمل کردی. سعی کن توی رفتارت ...

به خودم قول دادم دیگه باهاش حرف نزنم

ولی من به اون کاری نداشتم

تخم مرغ دخترم رو کشیدم جلوی خودم فقط

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
این لحنت اکی نبودااا،خب ایشون هم تو عنوانش پرسیده بود ......

خیلی حرصم گرفت

مث اینکه یکی‌بیاد بگه دلم‌میخاد قدم بلند شه قدم کوتاه فلان.یکی‌در‌میاد میگه قد من بلنده

الان ینی چی مثلاً 

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه               راستی سنمو هیچا واقعی نگفتم کارگاهای گرامی وقتی تو بحث یا صحبتی کم میارید و به تاپیک های من مراجعه میکنین. بدانید و آگاه باشید که ایوالناس سنمو واقعی نگفتمممم شهرمم همینطور کلا یک ادم بشدت مجازی میباشم😂 
وای عزیزمچرا حق انتخاب نداره ؟ الان اگه بگه می‌خوام پیش مامانم باشم دادگاه حق رو می‌ده به شما فکر می ...

پدرت حتما آدم محکم و قوی هست خدا حفظشون کنه

من پارسال پدرم رو از دست دادم

ناراحتی قلبی و افسردگی داشت جرات نداشتم دردامو بهش بگم

خیلی حرصم گرفتمث اینکه یکی‌بیاد بگه دلم‌میخاد قدم بلند شه قدم کوتاه فلان.یکی‌در‌میاد میگه قد من بلند ...

ولی خب یکی بگه قدتون بلنده ؟تو عنوانش وبعد پایبنش بگه من قدم کوتاهه،...خب ایشونم تو عنوان سوالی بود یجورایی،اون بنده خدام جوابش داد،دیگه توهین بهش جایز نبود

یه چوب برمیداشتی تو هم میزدی تو سرش. شوهرم یه بار بهم گفت دندوناتو خورد میکنمرفتم مادرمو براش آوردمم ...

100 کیلو وزنش

غلدره

پررو هم هست

نمیخوام به مادرم مستقیما بی حرمتی کنه

ولی خب یکی بگه قدتون بلنده ؟تو عنوانش وبعد پایبنش بگه من قدم کوتاهه،...خب ایشونم تو عنوان سوالی بود ...

طرف اومده دردودل میکنه اینجوری شروع کرده

بیخیال حوصله بحث ندارم

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه               راستی سنمو هیچا واقعی نگفتم کارگاهای گرامی وقتی تو بحث یا صحبتی کم میارید و به تاپیک های من مراجعه میکنین. بدانید و آگاه باشید که ایوالناس سنمو واقعی نگفتمممم شهرمم همینطور کلا یک ادم بشدت مجازی میباشم😂 
ولی خب یکی بگه قدتون بلنده ؟تو عنوانش وبعد پایبنش بگه من قدم کوتاهه،...خب ایشونم تو عنوان سوالی بود ...

عنوان خونده 

یه زحمت می‌کشید متن تاپیک هم میخوند 

وقتی فقط بر اساس عنوان جواب بده اینطوری هم جواب میگیره 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
مثل سگ و گربه ادامه می‌دادیم جلوی دخترم به نظرت درس بهتری میگرفت؟

اره حداقل یاد میگرفت از خودش دفاع کنه حتی اگه توانشو‌ نداشت توکه اول اخر کتکتو میخوری حداقل یکاری کن اونم بسوزه یا بزنش

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

ادب ربطی به مدرک نداره ، پدر رو ببین ، پسر رو بشناس.به تربیت خانوادگی و نهایتا نوع دوستانش مربوط میش ...

پدرش مثل سگ از مادرشوهرم میترسه

متاسفانه من بدبختم