2777
2789
عنوان

خشکی مفاصل تو خواب

51 بازدید | 9 پست

خانوما دخترم یه هفته است که شبا میخوابه با خشکی استخون هاش بیدار میشه نمیتونه تکون بده منو صدا میکنه کمکش میکنم بتونه تکون بده بعد از دوسه دقیقه هم اوکی میشه امروز پای چپش خشک شده بود نمیتونست انگشتاشو تکون بده پاشو گرفتم بالا خوب شد از چیه ؟ از حالت خوابش میتونه باشه در طول شب خیلی کم تکون میخوره و جابه جا میشه یا برای رشد استخوناش هست؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا ترس تو دلم ننداز

قصدم ترسوندن نیست بخدا میگم اگه ادامه داشت ببرش دکتر مربوط. تو این سالها از درد پا مخصوصا شب ها شکایت نکرده . یا اینکه احساس کنی شب ها یکم تب داره ولی روز نداره

من همون حدود 12 یا 13 سالگی صبح ها گاهی روزا حس میکردم فلج شدم پامو نمیتونستم تکون بدم بعدها متوجه ش ...

الان ک براش جوشان کلسیم درست کردم بخوره حالا نمیدونم اگه بازم تکرار شد میبرم ازمایش خون

الان ک براش جوشان کلسیم درست کردم بخوره حالا نمیدونم اگه بازم تکرار شد میبرم ازمایش خون

آره یه آزمایش که چیزی نیست از نرمال بودن ویتامینها و آنزیمها و سایر ترکیبات بدنش مطمین میشی..انشاالله که سالم و سلامت بزرگ میشه فرزند عزیزت