2777
2789

من بی ارایشم خوبه عکس  هم قبلا گذاشتم نینی سایت خیلی تعریف کردین که تو دلبرویی 

اما وقتی اون میاد شبیه سوگلی ناصرالدین شاه میشم 

اومدم خوشگل شم کرم پودر زدم چشمتون روز بد نبینه همون کردم پودر که بقیه جاها عالییی کاور میکرد 

حالا شبیه گچ خونمون شد و ماسید 

دماغم دو سایز بزرگتر میشه 

بخدا نگید خودش اینجوری احساس میکنیاااا با دوربین گوشی مقایسه کردم عکسای قبلمو با الانم 

همش خجالت میکشم تو عمرم انقد احساس زشتی نکردم 

اصلا نمیدونم چیکار کنم اعتماد بنفسم داغون شده 

شما یه راه  قیمت مناسب و خوب بگید یکم چهرم فرم بگیره

امضامو بخون ❌منو گرفت بالاخره 😂💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

ببخشید واضح تایپ نکردم 

امضامو بخون ❌منو گرفت بالاخره 😂💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌🤣 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای روزمرگیم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

وقتی بی ارایش خوشگلی چه اصراری داری که آرایش کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عکس شما رو قبلا دیدم آرایش متناسب با چهره خودت رو پیدا کن

تو که دیدی بنظرت چیکار کنم 

منم دیدمت اسی

خب آرایش صورت نکن فقط رژ بزن اونم مدل کره ای

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

همین‌رو  به  مردا  میگید  جوگیر  میشن

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم