2777
2789
عنوان

چیکار کنم سر کلاس محبوب بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 54 پست
من در برابر کارایی ک بقیه میکنن خیلی مظلومم من برای محبوبیت گزارش نمیدمما شیفتمون خیلی ابتدایهه برای ...

خب فضول خانوم به تو چه چیکار میکنن😡هر وقت آسیبی به تو زد جایی زخمی شد برو چغلی کن 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشتی دوستام شعور ندارن! گویا خودت نداری

گوشی آوردن اونا به شما هیچ ربطی نداره یاد بگیر تو مسائل شخصی دیگران دخالت نکنی و فضول نباشی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
نوشتی دوستام شعور ندارن! گویا خودت نداریگوشی آوردن اونا به شما هیچ ربطی نداره یاد بگیر تو مسائل شخصی ...

گوشی میارن و هزار جرم دیگه با گوشی انجام میدن 

حتما باید بگم

خب فضول خانوم به تو چه چیکار میکنن😡هر وقت آسیبی به تو زد جایی زخمی شد برو چغلی کن

یکم با ملایمت برخورد کنید لطفا

اطلاع کافی از رفتار درست ندارن که اینجا ازمون کمک میخوان، وگرنه هممون تو یه سنی رفتار اشتباه داشتیم

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

سرت تو کار خودت باشه 

به شما چ ارتباطی داره هر کسی هر کاری میکنه!!

میخوای با خالی کردن زیر پای بقیه خودت و بکشی بالا

تو مودب و درس خون باش تو دل معلم جا میشی

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
گوشی میارن و هزار جرم دیگه با گوشی انجام میدن حتما باید بگم

خودم میدونم شما دخالت نکن 

مگه به شما کاری داشته؟؟؟ به خودش مربوطه هر آسیبی هم بزنه به خودش هست 

به تو ربطی نداره کاش اینو یادبگیری و فضولی نکنی همه ازت فراری میشن نکن

سرت تو کار خودت باشه به شما چ ارتباطی داره هر کسی هر کاری میکنه!!میخوای با خالی کردن زیر پای بقیه خو ...

ن اصلا نمیخام با این کار محبوب بشم

ب من فروش بد میدن اگه منم بدم میرن گزارش میدن اخراج موقت میشم