2777
2789
عنوان

سلام واسه کیستم روکین میخوام

81 بازدید | 17 پست

کیست بزرگی دارم دکتر گفته فقط روکین بخور چون بقیه مارک ها هم بهم نمیسازه . 

هردارخانه ای رفتم نداشتن . 😭😭😭

توروخدا کسی میدونه کجا داره یا پست کنن 😭😭😭😭

کیستم انقد بزرگ شده که درد میکنه نمیتونم  خم وراست بشم 

عزیزم دیگه تولید نمیشه

به جاش کنتراسمین بخر بهترین جایگزینشه فرمولش همونه

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دیگه تولید نمیشهبه جاش کنتراسمین بخر بهترین جایگزینشه فرمولش همونه

من سه ماه پیش هم خریدم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه اراکم ولی میتونم بیام اگه بدونم دارن

ببین من سه ماه پیش دو دوره خوردم داشتن الانو نمیدونم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من سه ماه پیش هم خریدم

تهران من هر جا پرسیدم گفتن تولید نمیشه

تاریخش برا کی بود؟

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

والا دیان گفتن خوبه خوردم داشتم میمردم

من خورم کنتراسمینو میخورم دقیقا خود روکینه حالمو بد نکرد ولی دروسبلین داشت میکشتم به جای روکین اول دروسبلین دادن بهم 

اما الان کنتراسمین اوکیه

تهران من هر جا پرسیدم گفتن تولید نمیشهتاریخش برا کی بود؟

تاریخش هم به روز بود تا ۲۰۲۵ وقت داشت خیلی راحت دادن

تاریخش هم به روز بود تا ۲۰۲۵ وقت داشت خیلی راحت دادن

خب اگه تا ۲۰۲۵ تاریخ داشته همون تولید قدیم بوده 

شانس اوردی پیدا کردی

اسم داروخانه چی بود بزنم گوگل شمارش بیاد زنگ بزنم

داروخانه دکتر حاجی محمودی 

شمارش هم ۰۲۱۵۵۷۳۵۵۵۸