2777
2789
عنوان

شام ایرانی

700 بازدید | 21 پست

قسمت چهارم و دیدین؟من تو زندگیم همیشه واله داوود نژاد بودم که آدما به راحتی از نقطه ضعفم استفاده می کردن و ناراحتم می کردن.همیشه هم یه بیشعوری مثل السا اسدآبادی چیه؟اون دور و برم بود که ناراحتم کنه و به روی خودش نیاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد نچسبن همشون بازیگرای باحال نبودن :(

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

السا خواهرزاده تهمینه میلانیه و از بچگی فقط تو فیلمای خاله اش بازی کرده

چطور مگه چیکار کرده؟

منم از داوودنژاد خوشم میومد و واقعا متاسف شدم از فوتش. ناراحت نباش تنها چاره اینه که از آدمای سمی فاصله بگیریم. اینا ادم رو مسموم میکنن. حالا چه بخوایم باهاشون کنار بیایم و چه بخوایم باهاشون درگیر بشیم یا انتقام بگیریم. 

هیچ وقت از تنها شدن نترس که بخوای بخاطرش با ادمای سمی کنار بیای