2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
خدا رو شکر بهارک جون که رایان از مهد راضیه!!!
منم به جای تو باورم نمیشه!!
کار خداست دیگه!!!!
دیده شما اینجا مامانت پیشت نیست.... کمکت کرده!!!!
من اتفاقا همش استرس داشتم وقتی پرستارت رو بیرون کردی ...نکنه بعد از یک مدت از مهد پشیمون بشی....
خدا رو شکر..... به همکارات نگو چشم نزنند خواهر :)
قربونت برم شیده جون...اره واقعا خدا کمک کرد....
مامان بابای من هم حرفی نمی زنن ....
مثلا ما و دختر خاله ام زودتر برگشتیم....شوهر دختر خالم 10 بار به خاله و شوهر خاله ام زنگ زد...احوالپرسی کرده...مسیر برگشت رو براشون چک کرده بود و خبر داده بود...احساس می کنم مامان و بابای من توی جمع خیلی حس بدی دارن که سعید اصلا کاری به کارشون نداره!!! اخه همه دامادهای خانواده ما مدل برعکس سعید هستند!!!
با وجود اینکه سعید قدیمی تر هم هست!!!
شوهر دختر عموم از انگلیس زنگ میزنه به عمو و زنعموم کلی احوالپرسی و .....تازه وقتی که خانمش هم خونه نیست!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیده جون چقدر ماهی که اینقدر اطلاعات خوب در مورد مهدای اطراف من میدی .حاضر و اماده راستش یکم منو تنبل کردیا زیاد تحقیق نکنم . البته خب واقعا هنوز قطعی نشده که برم یسنا رو بذارم مهد که بخوم تحقیق کنم اساسی . بهرحال خیلی ممنونم عزیزم. چقدر خوب که دو زبانه هست . شیده باید به شما زنگ بزنم یه موقع تا حسابی بات درمورد مهد صحبت کنم .اشکالی نداره ؟؟؟؟؟؟

الهی قوربون دکتر بهارک عزیز شم . واقعا درکت میکنم چون احسان هم خیلی پسر ارومی هست خیلییییییی و برعکس من.البته خب راست میگی . من گاهی این حس بم دست میده که ممکنه خانوادم احساس معذبی کنن .اینا رو گفتم که بدونی همه افراد خصوصیت اخلاقیشون مثل هم نیست و اینکه هستن همسرهایی که کلا روحیاتشون مثل همسر شما باشه . من در چنین مواقعی سعی میکنم احسان رو بیشتر به توی جمع بودن تشویق کنم ولی خب اطرافیانم هم میدونم که پسر درونگراییه تا برونگرا . بهارک جون من فکر نمیکنم مادر و پدر شما معذب بشن عزیزم .چون هم شما گلی و هم همسرت.فقط خب دامادشون یکم رسمیه .احسان هم همینطوره البته با فامیل خودش هم همینطوره .
قربونت برم مژی جونم ...
اباشه ... هر وقت قطعی بخوایم بذاریمشون تمام وقت قول میدم دو تایی با هم بریم حضوری چند تا مهد رو ببینیم.!!!
هر وقت هم دوست داشتی زنگ بزن
نگران نباش دیر نمیشه...هنوز وقت دارند..
راستی من موبایلم قطع شده...
امروز فردا باید برم وصلش کنم....
حواسم نبود تو سفر این قدر حرف زدم با ایران ... میاندوره اش زیاد شد قطعش کردند نامردها!!!
شد 450 هزار تومان!!! یعنی از خطم گرون تر.... شدیادا هم خسیسم میاد برم واریز کنم...
بهارک جون منم کاملا برای رایان عزیزمون خوشحالم و همچنین برای شما که استرس کمتری داری در این مورد. خیلی خوبه و خدا رو شکر. هزاران مرتبه شکر.

منم با حرفای شیده موافقم در مورد همسر . شوهر خواهر من ماهه و خیلی خونگرم و راحته خیییییییلی.. .بابام اینا سه ماه انگلیس بودن برا عروسی برادرم .واقعا نمیدونی براشون چی میکرد و کلی هم کمک به برادرم کرد با اون مشغله کاریش. واقعا میگم ماهه .هر سری مامانم میره 6 ماه میمونه وخیلی های دیگه میرن پیششون .ولی اگر احسان بود خیلی معمولی برخورد میکرد نه مسئله بی احترامی باشه ها کلا ادم ارومیه و سرش به کار خودشه میره مطالعه میکنه یا کامپیوتر و....... تیپ اون نیست و زیاد قاطی نمیشه.ولی خب با گذشت زمان مامانم اینا متوجه شدن که شخصیتش اینطوریه باهمه . و این خوبه که ادم سالمی باشه و پدر خوب همون چیزی که شیده گفت . من قبلا خیلی غصه میخوردم الان هم گاهی میخورم ولی وقتی شما و چند تا بچه های اینجا خیلی وقت پیش اومدن گفتن که همسرای اونها هم مثلا ارومن و..... نمیدونید چه احساس خوبی پیدا کردم . احساس کردم و به این نتیجه رسیدم که این قضیه کاملا طبیعیه
وای از دست شما شیده جان کلی خندیدم .خدا نکشتت . واقعا موشها رو امپول میزنی ؟؟؟؟؟؟؟امیدوارم عمل هم رضایت بخش باشه پس حسابی دیدنی میشی ها . چقدر لاغرررررررررر کردی. واقعا افرین عزیزم.

فاطیما ان خوبی امیدوارم کارات به خوبی سر و سامون بگیره و همچنین بابت تهیه فیلم ممنونم عزیزم که زحمت داری میکشی

خب من برم دوستان . رسیدم دوباره سر میزن

بوس برای شماها
بای
ممنون دوست جونا بابت نظرها و دلداریهاتون.....
هاهاهاهاها شیده جون معلومه حسابی روی اقای همسر کار کردی
مژی جونم شما به من لطف داری عزیزم
فاطیما جون خوبی؟ پارک ساعی برای بچه ها عالیه...ما هم هر وقت رایان رو می بریم کلی با دیدن حیوونا و پرنده ها خوشحال میشه
زهره کجایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟
سلام به همگی
بهارک جون مصطفی هم به ندرت پیش میاد که مدام زنگ بزنه خونه پدرم و احوالپرسی و اینا بکنه ولی وقتی خونشون هستیم یا خونه ما هستن برخوردهاش رسمی نیست شاید بتونم بگم بیشتر از داداشم با پدرم و مادرم گرم میگیره و بگو بخند میکنه و صمیمیه ولی اینکه مثل شوهردختر خاله شما هی زنگ بزنه بپرسه کاری دارن ندارن؟ احوالپرسی کنه نه ولی راستش من خودمم نسبت به خانواده خودش اینجوریم خیلی کم پیش میاد بهشون زنگ بزنم و اینا دیگه زیاد نمیتونم ازش توقع داشته باشم
ولی من فکر میکنم خانوادت روحیات دامادشون رو درک کرده باشن و مقایسه ای نکنن با دیگران
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام نوشین جون...خوبی؟ سعید هم کلا با همه اینطوریه...حتی به مامان یا خواهر خودش هم زنگ نمی زنه!!! اما خوب چون توی خانواده ما بقیه اونجوری هستند، رفتار سعید خیلی عجیب به نظر میاد...اون هم برای شیرازیها که کلا گرم و راحت هستند
سلام دوستای خوبم

بهارک جون زیاد غصه نخور عزیزم خوب اخلاقش اینطوریه دیگه

ولی‌ امین حتا سفر دو روز هم که میره از اونجا جداگانه به مامانم اینا تلفن میزنه که‌ای کاش اینقدر صمیمی‌ و خوب نبود

حالا دستم یه سوال من امروز آزمایش خون دادم کلسترلم خیلی‌ بالاست

قندم خیلی‌ پایین

امروز ناشتا بودم حالا فردا باز تکرار کردن آزمایش رو و گفتن که حسابی‌ بخور بیا

به نظرت خطرناک نیست قند پایین کلسترل بالا
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
ببخشید من خیلی عقبم و فرصت هم نمیکنم همش رو بخونم.خداروشکر خبر سلامتی همه که گویا بود .خداروشکر. بهارک و فاطیما که از سفر برگشتن و الی که رفته سفر و ...همیشه به گردش و خوشی .
بهارک فکر میکنم فقط باید فرصت داد به دو طرف که همدیگه رو بشناسن و توقعات رو پائین آورد.بالاخره از دوخانواده از دو فرهنگ نمیشه که همه یک جور باشند. این مشکل رو من در مورد خودم دارم. من زیاد اهل حرف . بجوش و کلا" خوش مشرب نیستم.همیشه حرف کم میارم.
پای درد دل خانواده شوهر بشینی کلی همم گلایه میکنن. ولی نمیتونم خودم رو تغییر بدم.
Lilypie Pregnancy tickers
هیچوقت بی احترامی بهشون نکردم ولی اونجور که اونا هم انتظار دارن نبودم.دوتا عروس خوب دارن دیگه بسه
مهم اینه که شما باهم خوبید و مشکلی ندارید. بمرور همه همدیگرو میشناسن و قبول میکنن.
Lilypie Pregnancy tickers
2810